Reacties

Snelle verkoelende tip! — 17 reacties

 1. Vooral: deuren en ramen dicht, zonwering neer. Het is nu 22 graden binnen, heerlijk gewoonweg.
  En ik heb water in een schaal met een grote steen klaargezet voor de vogeltjes insecten. De katten blijven toch binnen tot het koeler wordt, vanavond.

 2. Neuh, zoiets koop ik niet. Hier vannacht alle ramen en deuren open gehad en vanmorgen dicht gedaan. Het is goed te doen hier binnen. Sowieso niet zo warm hier want vlak bij het strand natuurlijk. :-)
  Maar tussen de middag ging ik brood halen en toen was er al iemand onwel geworden op de parkeerplaats bij de supermarkt. Als het even kan, moet je gewoon rustig aan doen en binnen blijven op het heetst van de dag.

 3. Het is nu bij mij het heetst; 23,3 graden tegen buiten 31,8 (in de schaduw). Vanochtend wel een uurtje alle deuren open gezet voor wat voorkoeling. Vanaovond om 22 uur kan alles weer open als het buiten net zo warm is als binnen. Morgen wordt wat lastiger. En dan valt het hier nog mee. Je zult maar in Breda wonen waar het boven de 40 komt.

  • Ja, dat lijkt mij ook naar. En op het journaal hadden ze mensen met allemaal glas in hun huis, daar was het om 11 uur 's ochtends al 29 graden. Zij konden geloof ik simpelweg niet thuis blijven...

 4. Op tijd de zonwering/gordijnen/luxaflex enz. gebruiken, zelf binnen blijven of de schaduw opzoeken, als het niet hoeft, span je vooral niet in en als het afkoelt 's avonds alle ramen open in de hoop dat er een beetje koelte doorwaait. Ik ga met deze temperaturen niet shoppen bij action voor aankopen die nergens goed voor zijn.

 5. Ach, ik zet mijn versnelling gewoon een tandje lager en ben gezegend met een redelijk koel huis. En voor je 't weet is het donderdag en kun je weer heerlijk afkoelen. Tot die tijd geniet ik van de warmte waar ik stiekem zo van houd.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder