Reacties

Action: het ultieme overzicht van posts over de Action! — 60 reacties

 1. Ik vind het leuk om je enthousiaste post over de action te lezen.
  Mijn winkel is het echt niet, ik loop er verloren rond en denk wat doe ik hier.
  Vind het leuk om er mensen te kijken, want er is altijd reuring.
  wat ik er koop is doorzichtig foli om cadeautjes in te pakken.
  Kom er gemiddeld 2x per jaar en bij ons is de action op ong een km afstand.

 2. Wat leuk! Ik hou van de Action, al heb ik niks geschreven over de winkel. Heb laatst wel een enorm schetsblog gehaald, pastelkrijt, stickers en canvasdoeken voor nog geen 7 euro geloof ik. Hadden de kinderen weer een paar leuke knutselochtenden!

 3. Hoewel ik er nooit kom (vriendlief dan weer wel....) vind ik het leuk dat ze daar veel hebben voor weinig geld.
  Hij komt nl altijd thuis met de beest gekste hebbedingetjes waar ik dus niet aan gedacht zou hebben. En dat voor een appel en een ei haha.

 4. Eigenlijk probeer ik zo weinig mogelijk bij de Action te komen want ik vind het een vreselijke winkel net als Ikea, maar nu er sinds vorig jaar een Action in Neufchateau (Frankrijk) gekomen is, kom ik er wel eens. Op maandag ga ik altijd zwemmen in Neufchateau samen met mijn dochter, na het zwemmen gaan we wel eens naar de Action om Nederlandse produkten te kopen, zoals afwasborstels, drop, stroopwafels en laatst was ik blij met echte Nobo spritsen????

 5. Buiten een paar koffiekopjes en wat kommetjes heb ik er nog nooit iets gekocht. Maar ik ben ervan overtuigd dat je er wel leuke spulletjes op de kop kunt tikken, als je van goedkoop houdt.

 6. I love the action! Ik kan uren door deze winkel lopen en vaak kom ik altijd wel met iets naar buiten. Vooral de beautyafdeling is erg geliefd bij mij maar ook kijk ik heel graag bij de knustelspulletjes. Zo kocht ik laatst ook die journal bullet.

 7. Ik haat de Action en wat ik het meest haat aan de Action is dat ik er wél gevoelig voor ben.
  De lage prijzen en ál die spullen die je leven gaan veraangenamen.

 8. Nou er wordt inderdaad heel vaak geschreven over Action. Het scoort natuurlijk ook vaak goed (ook goed voor je SEO). Toch heb ik er zelf nooit over geschreven. Ondanks mijn liefde voor action, heb ik iets tegen shoplogs.

 9. Ik kom elke week even in de action als ik boodschappen heb gedaan, is het niet voor nodige zaken dan wel voor even snuffelen wat er nieuw is! Ik ben voor nu steeds opzoek naar het zwarte letterbord maar het lijkt hier maar niet in de winkel te verschijnen...

 10. Handig zo'n overzicht! Er zit een Action bij ons om de hoek en ik vind het heerlijk om er even rond te neuzen. Het meeste kom ik thuis met kaarsen of een nieuw notitieboek :)

 11. ik ben ook dol op die winkel. Alle glazen die we hebben komen bijna allemaal van de Action. Maar soms koop ik er ook leuke cadeautjes of huishoudelijke producten. En natuurlijk ook speelgoed voor Diezel.

 12. Haha leuke tag! Ik kom alleen voor knutsel of verjaardagsspullen bij de Action. Ik heb dan ook een blog met een andere invalshoek toegevoegd, wellicht stof tot nadenken...en een kleine knipoog ; )

 13. Ik heb er nog nooit over geschreven, maar ik kom er wel regelmatig. Ik ga er dan heen voor 1 of 2 dingen die ik nodig heb en kom met tassen vol de winkel weer uit. Elke keer zeg ik weer tegen mezelf: Kom alleen wat je nodig hebt, maar helaas......

 14. Die laptoptas vind ik heel interessant, ik had 'm alleen wel van binnen willen zien. Zelf heb ik er - dankzij blogger en nichtje Serena - een geweldig Indonesisch (look-a-like) houten bijzettafeltje gekocht. Erg mooi!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>