Action: het ultieme overzicht van posts over de Action!

Action: ultieme lijst van blogposts over de Action!De Action is één van mijn favoriete winkels. Het assortiment is enorm, en de prijzen zijn vriendelijk. Ik kan er terecht voor praktische zaken als schoonmaakazijn, maar ik kocht er ooit ook de Mona Lisa. Welke winkel doet de Action dat na!

Wat ik leuk vind aan de Action

‘How do I love thee? Let me count the ways.’ Deze beroemde dichtregel komt van Elizabeth Barrett Browning, 1806 – 1861. Ik vind het leuk om hem toe te passen op de Action.

How do I love the Action? Let me count the ways!

 1. Het assortiment is groot.
 2. Het assortiment is gevarieerd!
 3. De prijzen zijn laag.
 4. Het assortiment wordt voortdurend vernieuwd.
 5. Je kunt kiezen uit karretjes, mandjes en mandjes op wieltjes om je spullen in te doen.
 6. Ze verkopen er spullen die ik graag gebruik, zoals voordelige Dove shampoos.
 7. Je kunt er terecht voor hertenkoppen en de Mona Lisa.
 8. Bij ‘onze’ Action kan ik altijd heel makkelijk en ruim parkeren en nog gratis ook.
 9. Het is leuk om er rond te lopen.
 10. Ik houd van de goedkope en leuke Action stickers.
 11. Ik koop er regelmatig van die fietslampjes die je heel eenvoudig op de fiets kunt bevestigen.
 12. Bij de Action kom je spullen tegen die je verrassen!
 13. Ria Struijk: super fan  van de Action

Een speciale pagina voor posts over de Action!

In de loop van de tijd heb ik regelmatig posts over de Action gepubliceerd op Huisvlijt. Het leek me leuk en handig om ze eens allemaal bij elkaar te zetten in een handig overzicht! Vol goede moed ging ik naar mijn posts en zag toen dat ik maar liefst 335 posts heb geschreven waarin de Action voorkomt. Dat zijn dus maar liefst 17 pagina’s met posts over de Action.

Het ultieme overzicht van posts over de Action

Daarom leek het me nog handiger om gewoon een nieuwe rubriek te maken, speciaal voor posts waarin de Action voorkomt! In deze rubriek vinden jullie voortaan alle posts over producten van de Action, en alle posts waarin de Action voorkomt!

Klik nu op het ultieme overzicht van het posts over de Action !

Spam jouw posts over de Action

Om het ultieme overzicht van posts over de Action ook echt ‘ultiem’ te maken is het natuurlijk leuk als jullie posts over de Action ook genoemd worden. Ik heb daarom een speciale Spam je post over de Action linkparty gemaakt!

Zie ook mijn post over de bullet journal van de Action en Schoonmaakazijn Action.

Hoe spam je jouw post over de Action?

Heel eenvoudig: je klikt op de blauwe button met de tekst ‘Add your link’. En daar plak je dan de link naar je blogpost in : )

Hoe vaak kom jij bij de Action? En wat koop je er het vaakst

60 Comments

 1. Marrian
 2. Adriana
 3. Siny
 4. Daniëlle
 5. Eva
 6. Karlien
 7. Eva
 8. Eke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Refresh