Action: het ultieme overzicht van posts over de Action!

Action: ultieme lijst van blogposts over de Action!De Action is één van mijn favoriete winkels. Het assortiment is enorm, en de prijzen zijn vriendelijk. Ik kan er terecht voor praktische zaken als schoonmaakazijn, maar ik kocht er ooit ook de Mona Lisa. Welke winkel doet de Action dat na!

Wat ik leuk vind aan de Action

‘How do I love thee? Let me count the ways.’ Deze beroemde dichtregel komt van Elizabeth Barrett Browning, 1806 – 1861. Ik vind het leuk om hem toe te passen op de Action.

How do I love the Action? Let me count the ways!

 1. Het assortiment is groot.
 2. Het assortiment is gevarieerd!
 3. De prijzen zijn laag.
 4. Het assortiment wordt voortdurend vernieuwd.
 5. Je kunt kiezen uit karretjes, mandjes en mandjes op wieltjes om je spullen in te doen.
 6. Ze verkopen er spullen die ik graag gebruik, zoals voordelige Dove shampoos.
 7. Je kunt er terecht voor hertenkoppen en de Mona Lisa.
 8. Bij ‘onze’ Action kan ik altijd heel makkelijk en ruim parkeren en nog gratis ook.
 9. Het is leuk om er rond te lopen.
 10. Ik houd van de goedkope en leuke Action stickers.
 11. Ik koop er regelmatig van die fietslampjes die je heel eenvoudig op de fiets kunt bevestigen.
 12. Bij de Action kom je spullen tegen die je verrassen!
 13. Ria Struijk: super fan  van de Action

Een speciale pagina voor posts over de Action!

In de loop van de tijd heb ik regelmatig posts over de Action gepubliceerd op Huisvlijt. Het leek me leuk en handig om ze eens allemaal bij elkaar te zetten in een handig overzicht! Vol goede moed ging ik naar mijn posts en zag toen dat ik maar liefst 335 posts heb geschreven waarin de Action voorkomt. Dat zijn dus maar liefst 17 pagina’s met posts over de Action.

Het ultieme overzicht van posts over de Action

Daarom leek het me nog handiger om gewoon een nieuwe rubriek te maken, speciaal voor posts waarin de Action voorkomt! In deze rubriek vinden jullie voortaan alle posts over producten van de Action, en alle posts waarin de Action voorkomt!

Klik nu op het ultieme overzicht van het posts over de Action !

Spam jouw posts over de Action

Om het ultieme overzicht van posts over de Action ook echt ‘ultiem’ te maken is het natuurlijk leuk als jullie posts over de Action ook genoemd worden. Ik heb daarom een speciale Spam je post over de Action linkparty gemaakt!

Zie ook mijn post over de bullet journal van de Action en Schoonmaakazijn Action.

Hoe spam je jouw post over de Action?

Heel eenvoudig: je klikt op de blauwe button met de tekst ‘Add your link’. En daar plak je dan de link naar je blogpost in : )

Hoe vaak kom jij bij de Action? En wat koop je er het vaakst

Similar Posts

60 Comments

 1. Ik vind het leuk om je enthousiaste post over de action te lezen.
  Mijn winkel is het echt niet, ik loop er verloren rond en denk wat doe ik hier.
  Vind het leuk om er mensen te kijken, want er is altijd reuring.
  wat ik er koop is doorzichtig foli om cadeautjes in te pakken.
  Kom er gemiddeld 2x per jaar en bij ons is de action op ong een km afstand.

 2. Wat leuk! Ik hou van de Action, al heb ik niks geschreven over de winkel. Heb laatst wel een enorm schetsblog gehaald, pastelkrijt, stickers en canvasdoeken voor nog geen 7 euro geloof ik. Hadden de kinderen weer een paar leuke knutselochtenden!

 3. Wat een leuk idee! Wat heb jij trouwens enorm veel over de Action geschreven, echte fan! De Action is echt een winkel waar je nooit met lege handen uit loopt :-)

 4. Hoewel ik er nooit kom (vriendlief dan weer wel….) vind ik het leuk dat ze daar veel hebben voor weinig geld.
  Hij komt nl altijd thuis met de beest gekste hebbedingetjes waar ik dus niet aan gedacht zou hebben. En dat voor een appel en een ei haha.

 5. Eigenlijk probeer ik zo weinig mogelijk bij de Action te komen want ik vind het een vreselijke winkel net als Ikea, maar nu er sinds vorig jaar een Action in Neufchateau (Frankrijk) gekomen is, kom ik er wel eens. Op maandag ga ik altijd zwemmen in Neufchateau samen met mijn dochter, na het zwemmen gaan we wel eens naar de Action om Nederlandse produkten te kopen, zoals afwasborstels, drop, stroopwafels en laatst was ik blij met echte Nobo spritsen????

 6. Buiten een paar koffiekopjes en wat kommetjes heb ik er nog nooit iets gekocht. Maar ik ben ervan overtuigd dat je er wel leuke spulletjes op de kop kunt tikken, als je van goedkoop houdt.

 7. Ik Ben ook echt dol op dr action! Helaas zit er nog geen in onze stad dus scheelt het weer een hoop geld uitgeven maar er komt hier er wel eentje.

 8. I love the action! Ik kan uren door deze winkel lopen en vaak kom ik altijd wel met iets naar buiten. Vooral de beautyafdeling is erg geliefd bij mij maar ook kijk ik heel graag bij de knustelspulletjes. Zo kocht ik laatst ook die journal bullet.

 9. Ik haat de Action en wat ik het meest haat aan de Action is dat ik er wél gevoelig voor ben.
  De lage prijzen en ál die spullen die je leven gaan veraangenamen.

 10. Nou er wordt inderdaad heel vaak geschreven over Action. Het scoort natuurlijk ook vaak goed (ook goed voor je SEO). Toch heb ik er zelf nooit over geschreven. Ondanks mijn liefde voor action, heb ik iets tegen shoplogs.

 11. Ik kom elke week even in de action als ik boodschappen heb gedaan, is het niet voor nodige zaken dan wel voor even snuffelen wat er nieuw is! Ik ben voor nu steeds opzoek naar het zwarte letterbord maar het lijkt hier maar niet in de winkel te verschijnen…

 12. Handig zo’n overzicht! Er zit een Action bij ons om de hoek en ik vind het heerlijk om er even rond te neuzen. Het meeste kom ik thuis met kaarsen of een nieuw notitieboek :)

 13. ik ben ook dol op die winkel. Alle glazen die we hebben komen bijna allemaal van de Action. Maar soms koop ik er ook leuke cadeautjes of huishoudelijke producten. En natuurlijk ook speelgoed voor Diezel.

 14. leuk om ze allemaal bij elkaar te zien. Ik kom zeker graag bij de Action, maar volgens mij heb ik er nooit een blog over geschreven. Misschien toch ook maar eens doen

 15. Haha leuke tag! Ik kom alleen voor knutsel of verjaardagsspullen bij de Action. Ik heb dan ook een blog met een andere invalshoek toegevoegd, wellicht stof tot nadenken…en een kleine knipoog ; )

 16. Wat een leuk idee. Ik vind de Action altijd wel leuk en haal er aardig wat leuke dingetjes. Ik heb er alleen nog nooit over geblogd. Misschien wel een idee. Leuk!

 17. Wat leuk! Wie is er nou niet gek op de Action. Het was nog best lastig om een keus te maken. Toch heel wat artikeltjes over de spulletjes van de Action geschreven….

 18. Ik heb er nog nooit over geschreven, maar ik kom er wel regelmatig. Ik ga er dan heen voor 1 of 2 dingen die ik nodig heb en kom met tassen vol de winkel weer uit. Elke keer zeg ik weer tegen mezelf: Kom alleen wat je nodig hebt, maar helaas……

 19. In het kader van consuminderen probeer ik zo min mogelijk naar Action te gaan. Ik ga daar namelijk altijd voor 1 ding naar binnen en kom met 50 dingen naar buiten. ????

 20. Die laptoptas vind ik heel interessant, ik had ‘m alleen wel van binnen willen zien. Zelf heb ik er – dankzij blogger en nichtje Serena – een geweldig Indonesisch (look-a-like) houten bijzettafeltje gekocht. Erg mooi!

 21. Wat een leuk idee zo! Toen ik in Nederland was heb ik zo geshopt bij de Action dat ik een extra bagage mee terug moest nemen haha! Heerlijke winkel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.