Action tuin ornament: poes in hangmat 2,99

action tuin

Op de tuinafdeling van de Action kwam ik dit slapende poesje tegen, in een soort hangmandje.

Is het niet schattig?!

Action Tuinornament van slapende poes

Eerst hing ik deze tuindecoratie aan een spijker in de muur.

Of is hij leuker aan de vogelstandaard van de Action?

vogelstandaard action

Ik vind de rust die dit tuinornament uitstraalt zo mooi.

Sowieso vind je van alles voor de tuin bij de Action!

Van vliegenkappen, tot heuse nepheggen! Die laatste lijken me ideaal om een saaie schutting op te fleuren. Daarnaast vind je er ook tuingereedschap en allerlei handige dingen.

Leestips

Welke soort tuindecoratie heb jij in je tuin of op je balkon?

Similar Posts

18 Comments

 1. Ja heerlijk tuin dingen bij de Action. Die van ons is nu nog kaal en willen we binnenkort aanpakken. Wordt dus ook een rondje Intratuin en Action :-)

 2. Ik heb totaal niets met dit soort ornamenten. Ik ga iets heel vervelends zeggen, kost me best moeite, maar ik vind het ook tegenstrijdig met je blog over het verminderen van afval, dergelijke rotzooi vergroot die berg alleen maar.

 3. Over smaak valt niet te twisten (zegt men) dus dat doe ik maar niet😉😉
  Je hebt zelf kinderen, waarschijnlijk komen er ooit kleinkinderen, dus je zou echt eens stil moeten staan bij het het effect dat dergelijke produkten op het milieu hebben.
  De aarde is niet van ons maar hebben we in bruikleen voor ons nageslacht!

 4. Ik heb geen tuin, maar wel een leuk balkon. Ik zet hier liever wat leuke plantjes op. Alhoewel ik heb gezien dat steeds ( elke lente) verschillende bakken vullen met leuke plantjes ook best wel prijzig is geworden!

 5. Ik zou hem denk ik niet hangen, vind dat wat tegenstrijdig, een hangende kattenmand. Zou hem ergens een leuk plekje geven voor een mooie struik of bij wat bloempotten :)

  Hier staan er wat kikkers verspreid over de tuin, en een vogeltje op de vijverrand. Dat waren er eerst twee maar ze zijn van beton en eentje is gebarsten.
  In de kringloop heb ik ook nog een klein egeltje en een uiltje gekocht. Die ga ik op de tuintafel en het plantenrekje zetten.

 6. In mijn tuin geen plastic en geen (door kinderhanden vervaardigde?) rommel uit China e.d. Die dingen gaan niet eeuwig mee en moeten van ver komen en (vind ik toch) hebben geen meerwaarde in de tuin.
  Enkel zelfgemaakte dingen onder andere uit stukken resthout of met takken gevlochten dingen, zelfgemaakte bijenhotelletjes en zo.
  Maar dat is natuurlijk mijn persoonlijke mening.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.