Action producten: afraders

action afradersIk schreef een post over producten die je beter niet bij de Action kunt kopen, omdat de kwaliteit te wensen over laat.

In de comments noemden mensen nog een aantal producten die je daar beter niet kunt kopen.

Wel moet ik er bij aantekenen, dat de ervaringen wel wisselend zijn. Zo was er ook iemand heel tevreden over de pannen van de Action, evenals over de keukenhanddoekjes en de (duurdere kwasten). Het lijkt er dus op dat de ervaringen met de producten van de Action wel wisselend zijn en persoonlijk.

Deze dingen kun je beter niet bij de Action kopen 13 januari 2017

Wat voor de één een slecht product van de Action is, is voor een ander prima.

 1. Kwasten
 2. Electrische tandenborstel AEG
 3. Koekenpan
 4. Waterkoker
 5. Wasmand
 6. Klei
 7. Koffer met rits
 8. Soda kristallen (worden snel massieve klomp)
 9. Pot Pferdebalsem
 10. Batterijen
 11. Vleestang
 12. Tapas bordje
 13. De supergoedkope kleurpotloden. De Da Vince potloden zijn wel prima
 14. Geurtjes. ‘Het is net water of toiletspray’ vindt Cynthia
 15. Sokken voor volwassenen: gaan maar 5 keer dragen mee zegt Sjoukje
 16. Grote opbergdozen met 2 halve klapdeksels (deksels breken snel af) vertelt Marianne
 17. Blikopener ging na 2 keer gebruiken al stuk bij Merel
 18. Thermosokken zijn minder warm geworden. Kies liever de skisokken voor warme sokken. Tamara.

Zie ook mijn post over de bullet journal van de Action!

Ben je fan van de Action? Dan vind je de keten van Prijsmepper denk ik ook leuk.

Heb jij nog aanvullingen van miskopen bij de Action? Geef ze in de comments. Dan houd ik de lijst voor jullie bij : )

Similar Posts

21 Comments

 1. Ik vind dat je beter geen geuren kunt kopen bij de Action. Het is net water of toiletspray.. Verder vind ik het echt een prima zaak waar ik met veel plezier goedkoop spulletjes kan kopen. Hulde voor deze zaak!!

  1. ligt eraan, ze hebben inderdaad ook van die goedkope merkloze bagger…
   Maar ook vaak merk spullen (zoals AXE of Adidas) en daar is verder echt
   niets mis mee.

 2. Wat een leuk artikel, de dingen die je juist niet moet kopen! Ik gebruik Action batterijen alleen voor decoratiedingen, daarvoor zijn ze prima. Ondergoed van Action vind ik persoonlijk ook niet echt een succes. :)

 3. Wat een grappig artikel! Ik heb tot nu toe eigenlijk nog geen miskopen gedaan bij de Action, maar ik ben dan ook vooral op de knutselafdeling te vinden daar en sla veel andere afdelingen over ;)

 4. Elke winkel heeft wel dingen die niet goed zijn. Action staat bekend om de zeer goedkope producten, veel wat ze hebben is prima en nog meer is niks. De prijzen zijn er dan ook naar. Als het niks kost kan je er ook niks van verwachten.

 5. Ik was eerder altijd heel tevreden over de thermospulletjes van de Action. De leggings zijn nog steeds geweldig, maar de sokken zijn tegenwoordig van ander spul gemaakt. Daardoor zijn de skisokken opeens een stuk warmer dan de thermosokken.

 6. Ik was eerder altijd heel tevreden over de thermospulletjes van de Action. De leggings zijn nog steeds geweldig, maar de sokken zijn tegenwoordig van ander spul gemaakt. Daardoor zijn de skisokken opeens een stuk warmer dan de thermosokken..

 7. Ik kocht een blikopener die al na twee keer gebruiken stuk ging. En onze mixer laat zeker te wensen over. Dan haal ik die voor hetzelfde geld liever bij hema.

 8. Ik koop nooit bij de action om die reden. Voor zo’n prijzen kan je geen kwaliteit verwachten, laat staan dat de producten duurzaam en verantwoord zijn… ;-)

 9. Echt een miskoop heb ik er nog niet gedaan, al zag ik van de week wel zo’n doos van 3 theelichthouders die eruit zagen als van die boomstronkjes. Er lagen nog 5 dozen maar in alle dozen zaten scheve theelichthouders, beetje jammer denk ik dan. Liefs.x

 10. Het keyboard van 7,95 is een dikke afrader! Gekocht voor een cadeau maar toen ik er batterijen in deed waren de muziekjes en geluiden zo vals en slecht, dat kon ik hem en z’n ouders niet aandoen. Heb het gelijk de volgende dag terug gebracht en iets anders gekocht.

 11. Ook plastic folie en aluminium folie, lijkt goedkoop bij de action maar we zit maar weinig meter op. Diverse supermarkten zijn daarmee goedkoper. Boterham zakjes op rol zijn dan weer wel goedkoper dan de supermarkt dus.

 12. momenteel (mei ’21) briefpapier en enveloppen maar voor België zijn de enveloppen buiten formaat dus dubbele port !! ik maak er wel envelopkaartjes van om iets in te steken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.