48 uur gratis series & films

m&m's
Opperdepop! Maar de actiecode is nog wel geldig.

Op donderdagavond kijken mijn man en ik altijd samen Expeditie Robinson.

Dat is een programma waarbij ik snacks altijd goed kan laten staan, omdat de deelnemers ook bijna niets te eten hebben. Of ze moeten ontzettend vieze dingen eten zoals koeienogen!

Maar gisteren haalde mijn man ineens een zak M&M’s te voorschijn, en toen kon ik me natuurlijk toch niet beheersen.

48 uur gratis series en films kijken

Toen we alle M&M’s op hadden constateerde mijn man dat er een actiecode in de verpakking staat. Daarmee kun je gratis 48 uur series en films kijken op videoland.nl. Ik kom daar dus echt nooit! Bijna alles wat we kijken is op Netflix.

Wat ik wel flauw vind is dat je 48 uur achter elkaar moet kijken! Als ik het goed begrijp kun je de kijktijd niet verspreiden over meerdere dagen.

Eerst wilde ik de verpakking dus meteen weggooien, maar later bedacht ik dat het misschien toch wel een bezoekje waard is.

Zie ook Netflix alternatieven.

Kom jij wel eens op videoland.nl? En kun je me een serie of film aanraden op videoland.nl?

Similar Posts

13 Comments

  1. Ik kom nooit op videoland dus helaas kan ik je geen tips geven. Ik denk wel dat een kijkje nemen de moeite waard is, ook al moet je er 48 uur achter elkaar voor kijken. Wel een beetje sneaky misschien, want ze hopen zo waarschijnlijk klanten binnen te halen.

  2. Wij kijken idd ook via Netflix.
    Wel kregen we een tijdje terug een actie code voor een film via VideoLand. Film stond niet op Netflix. Deze hebben we toen wel gekeken.

  3. Zwarte tulp is een hele mooie serie bij Videoland, maar dan moet je wel een paar nachten overslaan wil je die in 48 uur bekijken ;)).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.