Reacties

Snail mail: verwenpakket gekregen — 20 reacties

 1. Toen ik pas in Nederland woonde, correspondeerde ik héél veel met vriendinnen en familie in België via de gewone post. Internet had toen nog niemand. Dat was heel erg leuk tot internet die functie overnam en ik een beetje een brievenbusfobie opliep omdat er vanaf toen alleen maar slecht nieuws in terecht kwam (rekeningen en andere minder leuke berichten). Sinds die dingen nu ook via de mail gaan, probeer ik mijn mailadres zo geheim mogelijk te houden voor de afzenders van dergelijke nare berichten. Zodoende is mijn brievenbus nu 'voorbehouden' voor het slechte nieuws. Wanneer die leeg blijkt, slaak ik altijd weer een zucht van verlichting. In dat geval is geen nieuws daadwerkelijk héél goed nieuws!

 2. Ik vind post leuk. Ik stuur vaak kaartjes naar mensen... verjaardag, nieuwe woning, steuntje in de rug, zomaar, gewoon omdat ik het leuk vind.
  En 2x paar jaar doe ik mee aan de swap van LyndaHome.
  Dan krijg en maak ik een leuk pakket waar ik wat extra aandacht aan besteed.
  Ja, ik vind snailmail leuk :D

 3. Wat leuk! Ik vind het heerlijk om post te krijgen. Via postcrossing kun je kaartjes sturen naar onbekende over de hele wereld en dan krijg je kaartjes terug van andere onbekenden. erg leuk :)

 4. Wat leuk! Ik stuur zeker 3 à 4 kaarten per week. Ik kom uit een groot gezin, heb veel neefjes en nichtjes. Kinderen en kleinkinderen in het buitenland.
  Zomaar-kaartjes, felicitatie-kaarten, kaartje naar iemand die ziek is, verhuizen gaat, examen of een moeilijk proefwerk moet maken, bedankkaartje etc. Iedereen vindt het leuk om post te krijgen (ikzelf ook) en het is goed voor de werkgekegenheid ????

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder