Snail mail: verwenpakket gekregen

Snail mail heet het tegenwoordig: gewone post, die wordt gebracht door de postbode.

Gisteren vond ik een superleuk pakje in de brievenbus, van een vriendin van de middelbare school. Er zat een soort verwenpakket in : )

Ik ben er helemaal blij mee! Kijk maar:

snail mail

Zoals je ziet had ze ook aan Trixie gedacht:

trixie

Zelf verstuur ik eigenlijk zelden ‘gewone’ post. Maar dit soort pakjes, doet me beseffen dat je er mensen een enorm plezier mee kunt doen. Dus ik wil mijn leven gaan beteren.

Met dank aan Susanne!

Verstuur jij nog veel ‘snail mail’?

Similar Posts

20 Comments

 1. Toen ik pas in Nederland woonde, correspondeerde ik héél veel met vriendinnen en familie in België via de gewone post. Internet had toen nog niemand. Dat was heel erg leuk tot internet die functie overnam en ik een beetje een brievenbusfobie opliep omdat er vanaf toen alleen maar slecht nieuws in terecht kwam (rekeningen en andere minder leuke berichten). Sinds die dingen nu ook via de mail gaan, probeer ik mijn mailadres zo geheim mogelijk te houden voor de afzenders van dergelijke nare berichten. Zodoende is mijn brievenbus nu ‘voorbehouden’ voor het slechte nieuws. Wanneer die leeg blijkt, slaak ik altijd weer een zucht van verlichting. In dat geval is geen nieuws daadwerkelijk héél goed nieuws!

 2. Ik vind post leuk. Ik stuur vaak kaartjes naar mensen… verjaardag, nieuwe woning, steuntje in de rug, zomaar, gewoon omdat ik het leuk vind.
  En 2x paar jaar doe ik mee aan de swap van LyndaHome.
  Dan krijg en maak ik een leuk pakket waar ik wat extra aandacht aan besteed.
  Ja, ik vind snailmail leuk :D

 3. Wat leuk! Ik vind het heerlijk om post te krijgen. Via postcrossing kun je kaartjes sturen naar onbekende over de hele wereld en dan krijg je kaartjes terug van andere onbekenden. erg leuk :)

 4. Wat leuk! Ik stuur zeker 3 à 4 kaarten per week. Ik kom uit een groot gezin, heb veel neefjes en nichtjes. Kinderen en kleinkinderen in het buitenland.
  Zomaar-kaartjes, felicitatie-kaarten, kaartje naar iemand die ziek is, verhuizen gaat, examen of een moeilijk proefwerk moet maken, bedankkaartje etc. Iedereen vindt het leuk om post te krijgen (ikzelf ook) en het is goed voor de werkgekegenheid ????

 5. Ik neem me ook vaak voor om weer meer kaartjes te versturen maar toch lukt het me vaak niet… Maar heel toevallig vandaag een kaartje verstuurd naar een vriendin :)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.