Thee van Evans en Watson

Win een pakket met Evans & Watson thee!

Als het om thee gaat is er tegenwoordig voor elk wat wils! Je hoeft je echt niet meer te beperken tot het bekende theezakje.

Evans & Watson: specialisten in goede thee

Bij Evans & Watson zijn ze dol op thee. Ze vinden thee zelfs één van de wonderen van de natuur. Als je zo dol bent op een product dan wil je dat graag met de wereld delen. En dat doen ze dan ook bij Evans & Watson. Je kunt bij hen terecht voor allerlei soorten thee. Evans & Watson garandeert dat hun theesoorten gemaakt zijn met de beste ingrediënten en altijd in kleine, verse batches. Voor hen geen massaproductie! Ook voor duurzaamheid heeft Evans & Watson aandacht. Steeds meer van hun ingrediënten komen van gecontroleerde biologische teelt. Hun speerpunt is:

'Onze theeën en ongemengde kruiden moeten niet alleen heerlijk ruiken en uitstekend smaken, maar ook aantrekkelijk zijn om te zien.'

Dat laatste is ze goed gelukt! Neem maar eens een kijkje op hun website. Je ziet er theeën in allerlei mooie kleurtjes en vormen. Het is echt een lust voor het oog.

Waarvoor kun je terecht bij Evans & Watson?

Ik keek mijn ogen uit in hun webshop. Zo hebben ze maar liefst 190 soorten losse thee in hun assortiment! Maar je vindt er ook zogenoemde medicinale theesoorten, zoals rustgevende thee of een thee met een reinigend effect. Zo leerde ik dat thee van Basilicium blad helpt tegen een verkoudheid! Behalve thee bieden ze ook theepotten, thee eieren en allerlei  andere, handige thee accessoires aan. Een zakje losse thee heb je al voor 2,50. Dat maakt het ook erg leuk als budgetvriendelijk cadeautje. Heb je wat meer te besteden dan kun je ook een kant-en-klaar thee cadeaupakket kopen. Zoals deze:

Evans en Watson thee cadeaupakket

Thee pakket van Evans & Watson

Het mag duidelijk zijn dat de webshop van Evans & Watson een bezoekje waard is. Dit vind je er allemaal:

  • English Caramel (50 gram zwarte thee)
  • Green walnut Heaven (50 gram groene thee)
  • Munt Thee Ancient Spices (50 gram kruidenthee)
  • Mighty Creamy Vanilla (50 gram rooibos)
  • Chai of Sri Lanka Surprise (50 gram kruidenthee)
  • Earl Grey Creme (50 gram zwarte thee)
  • Doosje met 100 theefilters. Hiermee kun je je eigen theezakjes maken.

Zie ook mijn post over theezakjeshouders!

Ben jij een thee liefhebber? Of meer van de koffie?

Vergelijkbare berichten

58 reacties

  1. Al maanden lees ik stiekem mee op je blog - stiekem in de zin van “nooit reagerend”. Je schrijft lekker enthousiast en inspirerend! Als echte thee-gek reageer ik nu wel een keertje, want dit leuke theepakket winnen lijkt me superleuk!! Ik doe dan ook graag mee mbt je give away Ik ken dit merk nog niet en ben idd ook onder de indruk van hun webshop.
    Succes met je blog - en geniet van je kopje thee (met je pink in de lucht, haha)

    1. Wat leuk dat je door deze winactie reageert Christel. Ik vind winacties altijd zo'n gedoe, en ingewikkeld met administratieve rompslomp. Maar zoiets maakt het leuk!

  2. Haha, hoe toepasselijk.. ik lees dit onder het genot van een kopje thee.. in mijn halverwege-de-ochtend-theepauze. Ik ben een echte theeleut, dus dit is echt iets voor mij. :) En 190 soorten, wow!

  3. Ik drink belachelijk veel thee, waarschijnlijk zelfs te veel. Meerdere potten per dag in ieder geval. Meestal groene thee met citroensmaak, die vind ik het lekkerst, maar ik probeer af en toe eens iets anders. Zo'n pakket is dus altijd welkom ;-)

  4. Wij drinken enorm veel thee hier thuis en het gaat er met karrevrachten doorheen. Daarom vind ik het leuk dat je zo'n winactie met thee doet. Het past ook goed bij je website!

  5. Heerlijk! Ik ben een echte theeleut, want ja, koffie lust ik niet! Ik drink ook altijd verschillende smaken, lekker voor de afwisseling! Ben erg benieuwd naar deze thee soorten!

  6. Namens mijn mannelijke baasje en mijzelf wil ik mijn woest aantrekkelijke en liefdevolle vrouw en baasje genaamd Ilona Giesbers van @Dashupbeauty hiermee verrassen! ????Dit gaat mijn ze sowieso geweldig vinden ❤ Wat een onwijs leuke winactie hebben jullie georganiseerd ☺ Ben heel benieuwd naar de uitslag, spannend! #Fingerscrossed ????

  7. Wat een geweldig leuke winactie! Ik ben dol op thee en dit merk lijkt me ook wel heerlijk!
    Ik doe gewoon lekker mee hoor, want je hebt me wel benieuwd gemaakt naar deze thee.

  8. Ik drink ook altijd losse thee, maar bestel het altijd bij iemand anders (en daar ga ik niet van afwijken ;-) ) Maar ik vind losse thee echt heerlijk. Veel lekkerder dan een zakje.

  9. Ja leuk als thee drinker wil ik graag mee doen. Voor mij is er maar 1 thee merk de beste en dat is teatreasure.nl. Het moooiste is dat het bedrijf in Doetinchem zit maar je kunt dit als particulier niet kopen, allen voor bedrijven.
    Ik heb de smaak orange blossom mint gedronken bij het Onland in Gaanderen en het was in 1 woord fantastisch. Nooit zulke lekkere thee gedronken en daarom wil ik graag deze thee proberen om te proeven om te ervaren of deze thee mijn ultieme merk kan overtreffen.

  10. O, ik dacht dat ik via de andere manier moest meedoen. Afijn, ik ben ze ook gaan liken en ik ben enorm onder de indruk. 190 soorten losse thee ?!? Nou, ik doe graag mee met de winactie!

  11. Ik ben dol op thee en deze smaken lijken me echt heerlijk!!! ^-^ vooral English Caramel en Creamy Vanilla... hmmmm hopelijk smaken ze zo heerlijk als ze klinken! ????????????????

    Groetjes Fenny...

  12. Tja, als theeleut heb ik nooit genoeg,
    Aan een potje thee & ik begin al vroeg. Met een kopje groene thee met citroensap erin. Dat luid zo gezellig de ochtend in.

    Daarna ga ik over op een potje Ceylon,
    Bij regen, wind, sneeuw of bij stralende zon.
    Het maakt me niets uit dat ik fanta en cola “mis”.
    Als er maar genoeg lekkere thee te drinken is!
    Dan ben ik gelukkig en helemaal blij,
    Ja deze goden nectar is het helemaal voor mij :)

    Pepermunt thee kies ik bij het avondeten,
    Oeps ben ik de lunch vergeten?
    Dan drink ik graag een kopje rooibos,
    Zorgt voor een glimlach met zacht rose blos.
    En in de avond hou ik het fijn,
    Bij een lichte 2 kopjes geurige jasmijn.

    Voor ‘t slapen gaan gemberthee dat kan nog snel.
    Dus graag doe ik mee en hoop op geluk in het spel.
    Want als echte theetante lust ik ‘t op elk moment,
    Fingers crossed dat je me met ‘t Thee Pakket verwend!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.