Reacties

Damestasjes lezen: deel 1 de buitenkant van mijn tas — 17 reacties

  1. hahahahaha ik vind hem leuk, sommige dingen herken in wel, maar zget dta wta over de tas? Of over de fase waar je in verkeert en waardoor je ws ook juist zo'n tas hebt?

    • Goed punt Sillie. Een tas zegt denk ik zeker ook iets over de fase. Want als je een luiertas hebt zit je overduidelijk in de fase van kleine kinderen.

  2. hahaha die laatste uitkomst zou wel een giller zijn!! geweldig bedacht!!pfff dat zou ik niet weten moet er wel om lachen dat t zoveel over je persoonlijkheid zou zeggen

    • Ik heb het even opgezocht Sanne, en een grote tas betekent volgens Yoeke dat je een actieve levenshouding hebt, in staat ben om leiding te geven en gewend bent om problemen aan te pakken.

      Soms kun je irritatie wekken door te nadrukkelijk aanwezig te zijn.

      En? Herken je jezelf?

  3. Lol, ik heb een soort reddingstas, niet echt een doorsnee damestas qua inhoud. Gewoon een handige tas uit de kringloop waar "vanalles inzit wat ik misschien kan gebruiken". Het meest grappige wat ik meemaakte met wat er allemaal in die tas zit is op een oogstfeest. De appelboer zijn weegschaal werkte niet. Ik bedacht dat zijn batterijen wel eens leeg konden zijn en (natuurlijk) had ik reservebatterijen bij me voor mijn MP3spelertje.Inderdaad werkte de weegschaal weer na verse batterijen. Dus hebben we geruild, ik appels, hij batterijen.
    Ik herinner me mijn oma 's tas nog.Zo'n zwarte leren tas, met kort handvat, ook daar kwam "vanalles uit wat nodig was, én pepermuntjes! Het zal wel in de familie zitten om zo'n reddingstas bij je te hebben.

  4. Ik denk dat mijn tas vrij weinig over mij zegt, want ik heb de meest uiteenlopende tassen en toch echt maar 1 karakter. Wel vind ik het altijd geinig om na te gaan of dit soort dingen kloppen. Af en toe is het echt spot on. Dat vind ik dan ook heel leuk.

    • Maar dan zou je kunnen redeneren dat het feit dat je veel verschillende soorten tassen hebt weer iets over je vertelt Shannon Sheila?

      Ik doe maar een gooi: je staat open voor nieuwe ervaringen en inzichten en houdt graag verschillende mogelijkheden open ; )

  5. zie je maar dat je iemand niet zomaar een tas kan geven. Als je er bij nadenkt zou je met veel dingen rekening moeten houden.
    Groet, Wilma

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder