Reacties

2 activity trackers vergeleken — 10 reacties

 1. Ik had ook een Fitbit, op zich prima ding, maar kwam erachter dat voor mijn telefoon er een aparte Samsung Gear is. Voor 45 euro op MP gekocht. Voordeel boven de fitbit: ik krijg veel meer informatie, binnenkomende gesprekken, sms-jes, enz. Hij synkt (?) mooi met S-health van mijn Galaxy 5 Neo..... ook erg fijn toestel.

  Iemand nog een fitbit kopen? :)

 2. Ik draag er geen... voor mij niet direct nodig. Al lijkt het me wel interessant om te zien hoeveel passen ik eigenlijk op een dag maak.
  Maar om alleen daarvoor zon bandje aan te schaffen, nee....

 3. Ik heb de Vivismart HR. Deze heeft een normaal, makkelijk om te doen, horlogebandje. Altijd de tijd in beeld, wel verlichting, signaaltje na een uur niet bewegen, hartslag, meldingen, weerbeeld, temperatuur en weersverwachting voor de komende vier dagen en nog wat functies. Ik vind de uitdagingen met anderen in het klassement ook erg motiverend, als ik goed mijn best doe, kan ik morgen weer een stapje opschuiven in het klassement. De afgelopen weken ben ik één keer nummer 1 en één keer nummer twee geworden. Nu sta ik op de vijfde plaats, dus wil ik de komende dagen wel proberen wat extra stappen te maken.
  Ik ven erg tevreden over deze tracker, ik vind hem ook mooi vormgegeven.

  • Typen op een tablet levert nog steeds fouten op.
   Het moest zijn de Vivosmart HR.
   Deze heb ik gekocht bij Coolblue. Daar kost hij €139
   Bij Futurumshop hebben ze hem voor €129, zag ik.
   Ik ben erg tevreden over de service van Coolblue.

  • Ja, dat vind ik ook.
   Ik vergat nog te vertellen dat ik er ook mee kan zwemmen en onder de douche kan, en dat hij zelf registreert dat ik ga slapen of wakker wordt. En dat doet hij verbluffend goed, eigenlijk.
   Ik moet hem ongeveer eens per zes dagen opladen, dat is in een uurtje gebeurd.
   Al met al ben ik heel blij met mijn Vivosmart HR

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder