Reacties

Zonbescherming in februari — 10 reacties

 1. Ja, continu. Ik gebruik het hele jaar rond dagcrême met SPF 15 en in de zomer factor 50. Terwijl heel Nederland bleef doorbakken, hoorde ik in 1986 in Australië al wat de risico's waren. Daarnaast heb ik in de tropen gewoond en dan leer je het wel af om in de zon te zitten. Je huid heeft een geheugen.

 2. Ik smeer wel als de zonkracht sterk is, maar vandaag was die 1 a 2. Niet genoeg om tegen te smeren. Ik gebruik als ik wel smeer Cien van de Lidl(beste uit test Consumentenbond) en voor in de handtas een klein flesje van de Hema. Weet je dat als je een sunblok of factor 50 gebruikt, je huid geen vit D aanmaakt?

 3. Ahh, wat een goeie tip.
  Eerlijk gezegd rommel ik maar wat raak.
  Ik smeer niks.
  Maar je hebt gelijk. Factor 50. De mini verpakking bij de Action.
  Ik ga er straks gelijk even langs!

  Groetjes van Marlou

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder