Reacties

Onderdrukte avondmensen lijden onder de tirannie van de ochtendmensen! — 14 reacties

  1. Vroeger was wintertijd de normale tijd. Niks wisselen. Dat was prima. En inderdaad scholen en werk houden geen rekening met avondmensen. Misschien wel een verlies aan mogelijkheden

  2. Wat een vreemde redenering. Juist omdat ik een avondmens ben, vind ik de zomertijd heerlijk. 's Avonds langer licht, kun je lekker lang nog wat rommelen. De ochtendmensen hebben volgens mij juist pech met de zomertijd. Nu blijft het langer donker 's ochtends.
    En in mijn bioritme merk ik er echt niets van.

  3. Hoppakee, jouw stelling ben ik het helemaal mee eens, als mede-introvert. En die hele zomer- en wintertijd boeit me niet zo erg. Geloof niet dat ik er last van heb.

  4. Ik schreef eerder al dat ik dit opgelost heb. Trek me er dus eigenlijk niets van aan. Zonder werk- en schooltijden gaat dat prima.

    Wel is het zo dat wintertijd officieel niet bestaat. We hebben standaardtijd en zomertijd. Opvallend is dat de zomertijd tegenwoordig iets langer duurt dan de standaardtijd.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder