Reacties

Zomertijd 2024 — 8 reacties

  1. Ooit waren we 5 dg in Portugal,zonder te weten,dat het een andere tijdszone was. Vreemd,dat winkels zo laat open waren. Maar gemerkt? Niets

  2. Ik leef al jaren gekoppeld aan de zon. Als het eerder licht wordt, dan sta ik eerder op en ga ik eerder naar bed. Het zal mij worst zijn welke tijd daar aan gekopeld is. 1 tijdzone voor de hele wereld vind ik ook prima, zolang ze maar niet 2x per jaar de tijd veranderen. Ik vind het ook prima als we het internationale maritieme systeem gebruiken. Houdt in dat NL, BE, FR en ES de Londonse tijd gebruiken. Nu zitten we in de winter op de tijd die bij praag hoort en in de zomer staat om onze 12:00 de zon boven Kyiv.

    Het zijn overigens alleen Navo-landen, Mexico, Iran, Israel, Jordanië en Marokko die met ons de klok verzetten. Ruim75% van de wereldbevolking doet niet mee aan deze onzin.

  3. Ik heb gelukkig altijd weinig moeite met het verzetten van de tijd. Het enige jammere vond ik dat het vanmorgen om zes uur, toen ik wakker werd en gelijk wilde gaan wandelen, nog donker was. Vorige week was het toen al licht. Maar goed, dat komt ook wel weer goed;).

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder