Similar Posts

23 Comments

 1. Ik dacht toen ik de foto zag dat je het opgegeven had om 2 dezelfde sokken te dragen.
  Wat naar dat je door je rug bent gegaan. En dan ook nog blaren erbij. Nu maar even rustig aan doen?

 2. Hoe kan je nu blaren krijgen als je het hardlopen gewend bent? Kreeg je de blaren in de birkenstocksandalen.
  Sterkte met je rug. Veel rekken en strekken, zeg ik altijd bij dit soort klachten (ervaring hiermee).

  1. Ik maakte de fout om een paar andere schoenen aan doen voor het wandelen, en die veroorzaakten de blaren. Vandaar dat ik vervolgens een week alleen Birkenstocks kon dragen…

 3. Ik gebruik enkel een donkerblauw huispak van en naar het sanitair op de camping.
  Na het seizoen hangt het gewassen maanden in de kast. Tot het griepvirus toeslaat, gelukkig negatief getest, en je huid gevoelig is voor strakkere kleding. Dan is zo’n pak een uitkomst. Ik hoop morgen weer gewoon in de kleren te kunnen.

 4. Blaren krijg je als je te veel beweging in je schoenen hebt. Dus bij elke stap is het belangrijk dat je heel goed passende dikke sokken draagt! Het moet elkaar omsluiten zonder loze ruimtes. Ik voel het verschil meteen als ik 100% passende sokken aan heb tijdens mijn dagelijks halfuurtje lopen of die iets te wijd zijn. Dan heb ik meteen last. Hart. gr Mieke

  1. Ik had mijn schoenen met veters aan, met sokken nota bene. Maar ik heb me daar dus op verkeken: ik dacht dat ik daar fijn in zou kunnen wandelen, maar kreeg tot mijn verrassing blaren.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.