Reacties

Zó voorkom je ongewenst gedrag bij je kleintje — 14 reacties

 1. Soms zijn affiliate links wel logisch en nuttig. Ik krijg bij dit blogbericht het idee dat het geschreven is om maar zoveel mogelijk links te kunnen droppen. Jammer. Het maakt je blog veel minder prettig en geloofwaardig.

 2. Voorleven wil nog niet zeggen dat je kind ook naleeft.
  Hun wereld is natuurlijk groter dan onder moeder's rokken. Kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, speeltuin en vriendjes/vriendinnetjes.

  Eten is zo'n leuk idee dat als je maar genoeg aanbied en niet moeilijk doet het wel goed zal gaan. Nou met 2 kinderen die hetzelfde aanbod hebben gehad eet de 1 zeer beperkt en de ander met smaak bijna alles. En voorleven doe je toch eigenlijk niet als je alles aanpast aan de voorkeuren van je kind?

  Er zit veel meer in het kind zelf dan dat we denken. Voorleven is altijd goed, maar de wereld is groter.

 3. Het goede voorbeeld geven is inderdaad zeer belangrijk! Ik probeer er op te letten, maar soms zeg ik per ongeluk al eens iets zoals 'sh*t'. Ik vind dat vreselijk van mezelf en maak er dan snel 'chips' van ;-)
  Met twee grote pubers in huis en een zesjarige is het soms wel moeilijk om de 'lelijke' taal hier buiten te houden, maar gelukkig valt het nog mee... waarschijnlijk omdat ik zelf altijd het goede voorbeeld heb gegeven ;-) (ahum)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder