Reacties

Zo ruim je die rommelige keukenla op: met foto's! — 31 reacties

 1. Ik heb meerdere van die rommellades. In de keuken heb ik er twee en in de woonkamer en de slaapkamer heb ik er ook een. Alle kleine spulletjes die ik snel wil opruimen gooi ik daar snel in en dan worden het inderdaad hot spots. Ik ga me er dringend eens moeten mee bezig houden om ze uit te rommelen. Meestal doe ik dat wel om de paar maanden. Jouw stappenplan is daarbij wel handig.

  • In de woonkamer heb ik een witte stoof staan, die ik gebruik als bijzettafeltje voor mijn kop thee. Helaas zit daar ook een hot spot in! In de slaapkamer moet ik inderdaad ook het laatje eens uitruimen van mijn nachtkastje.

 2. Ik heb ook zo'n rommella, maar die is al 2 jaar netjes... Ik hou het gelijk bij dat scheelt alweer. Ik heb de batterijen in zo'n handig bakje met klepdeksel van de i.kea gedaan...ze lagen soms echt overal! En die bakjes hadden we toch over dus makkie...Iedereen in huis weet het nu, en grijpen we nooit meer mis!
  Mooie kast trouwens!!

 3. Ja, natuurlijk heb ik een rommella , ook met fietslampjes en batterijen en ook nog wel andere rommel.
  Waarom ligt die afstandbediening bij jou in de la, die ligt er bij mij niet in.

 4. Goed bezig met opruimen! Fijn als het weer netjes is! Bij ons ligt het altijd bovenop een kastje, dus dat moeten we ook regelmatig opruimen en alle spullen weer op de juiste plek leggen.

 5. Ik heb een grote eet/keukentafel met in de breedte (1 meter) 2 laden die van beide kanten te openen zijn. 2 laden van 1 meter bij 40 cm bij 7 1/2 cm. Dat zijn allebei rommelladen. 1 keer per jaar maak ik ze schoon en ruim ze op en dan blijven ze zeker 1 week netjes ????????

 6. Tegen deze klus zit ik al drie weken aan te hikken. Je gaf net het zetje het nu eens aan te pakken! Soms lijkt het leven wel een aaneenschakeling van vervelende klusjes, vind je ook niet?

  Groetjes Jacq.

  • Fijn dat ik je het dat duwtje in de rug kon even dat je nodig had Jacqueline : )

   Wat bij mij ook helpt is bedenken hoeveel tijd iets me gaat kosten. Als ik me dan realiseer dat het maar een werkje is van bijvoorbeeld 10 minuten vind ik het makkelijker om het te doen.

 7. Bij mij vallen de keukenlades wel mee. De linnenafdeling hier moet hoognodig uitgezocht worden. Heb alvast een zoon blij gemaakt met sokken die mijn man niet meer draagt vanwege de kleur die niet bij zijn pakken past. Scheelt zoonlief weer geld :-)

 8. Bedacht me vorige week nog dat dit een nodig klusje is. Reden van uitstel? Zoveel kan er volgens mij niet weg. Nu zie ik jouw laatje en bedenk ik me al 3 dingen die in de prullenbak kunnen en 2 dingen die van plek kunnen veranderen. Gauw aan de slag dus!

  • Top Mama Tinus : )

   Het gevoel dat dingen niet weg kunnen herken ik. Maar ze op de juiste plek in huis leggen, is minder definitief en ruimt ook lekker op.

 9. Ja hoor mijn blik dwaalt meteen af naar de lade van opa,s oude kast, waar tegenwoordig alle kleine rommeltjes ingaan die we even kwijt willen.
  Wat is dat toch hier in huis denk ik vaak we weten allemaal waar we gereedschap zoals een meetlint en schroevendraaier of elastiekjes kunnen vinden, maar het terug opruimen is altijd via de kast van opa. Ik duik er zometeen ook maar even in. Goed idee van je.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>