Reacties

Niet gekocht! — 38 reacties

 1. Die rok had ik toch echt wel gekocht :-)
  Ik had laatst zin om een lekker kokosgeurtje bij y.ves. R.ocher te kopen. Niet gedaan, ik krijg dan gemopper van jongste zoon die snel last heeft van parfums. Verder zitten we te denken aan andere meubels. Deze week voelde ik dat onze bank toch zijn beste tijd wel heeft gehad. En ik heb zin in iets heel anders. Minder massief spul, wel een bank waar je op kunt liggen (must voor mij), evt paar losse fauteuils (waar je doorheen kunt kijken), kleine bijzettafeltjes (we hebben nu een joekel van een eiken salontafel). Ik wil een andere eettafel want deze is zo onpraktisch hier. Het is een vintage tafel met zo'n soort diagonaal kruis. Hoge tafel, moesten hoge stoelen bij maar het vraagt zoveel ruimte hier.
  Maar, verstandig geweest. Niks gekocht, we kunnen er iig nu over nadenken. Vooral manlief. Zoons vonden mijn suggesties een goed idee.

  • Ja, ik had veel zin in die rok. Maar ik heb mezelf er van overtuigd hem te laten hangen. Ook omdat hij volgens mij dikmakend was. Dat heb ik mezelf tenminste voor gehouden : )

   Leuk dat je andere meubels gaat kopen. Er over nadenken is vaak al heel leuk vind ik. En voor het voorjaar is iets luchtiger meubilair fijn!

  • Mij is altijd verteld geen gewone pindakaas aan de vogels te serveren omdat daar zout in zit. Is slecht voor ze!

   Hier overigens ook de deur niet uitgeweest maar gereageerd op nieuwsbrieven en impulsief online kleding gekocht. Kan gelukkig nog retour....

   Groetjes Jacq.

  • Dat wordt ons verteld door de fabrikanten van vogelpindakaas volgens Romke van der Kaa. Vroeger kregen vogels alleen broodkruimels en een korstje van de kaas. In brood en kaas zit veel meer zout dan in de pindakaas en er is nog nooit een vogel doodgegaan aan een stukje brood :-)

  • Kleding bij Miss Etam! Een variant op de Bretonse trui en wat shirts. Niets was nodig, maar het is wel leuk eens iets anders uit de kast te kunnen pakken.

   Groetjes Jacq.

 2. Ik liep deze week even door het dorp en een luxe kledingzaak hield opheffingsuitverkoop 2 voor 20 euro, alles...
  Ik zag wel een paar leuke dingen, maar toch niets gekocht: er past niets meer in mijn kledingkast was mijn argument :D

  Groetjes Lily

 3. Ik herken mezelf hier in. Alleen is er altijd wel een moment later of dat nou een week of maand is dat ik het toch nog koop. Maar dat is dan decoratie voor ons interieur. Kleding koop ik echt elke week wel online maar uiteindelijk stuur ik altijd alles weer terug. Vandaag 178 euro aan kleding binnen gekregen heb het eigenlijk direct weer retour gestuurd. Ik denk dan alleen maar 178 euro aan kleding hoezo? Ik heb kleding. Allemaal veelste impulsief bij mij.

  • Ik merk dat de rok nog door mijn hoofd speelt inderdaad.... Hopelijk is hij donderdag weg, anders sta ik niet voor mezelf in.

   De lamp en de Flow kan ik wel laten liggen denk ik.

   Fijn dat je de kleding weer retour kunt sturen.

 4. Ik vind die lamp echt supergave kitch, die zou ik ook wel willen hebben. Rok ook echt heel leuk.
  Wat heb ik niet gekocht....die aanbieding voor kattenvoer. Ik heb nog zat in huis en het is niet dat het de laatste aanbieding ever was... ;)

 5. Ik had bij alle drie de verleiding kunnen weerstaan. Want bij alle 3 had ik mijzelf de vraag gesteld: heb ik het nodig. Nee.
  Die rok trek je misschien 1 keer aan, de Flow kun je in de bieb lezen en die lamp is gewoon spuiglelijk.

  • Nou, de rok zou ik elke week aan kunnen naar dansles en naar dansavonden.

   De Flow haal ik inderdaad wel uit de bibliotheek, maar de lamp.... Die vind ik nog steeds mooi van lelijkheid : )

 6. Nog steeds geen fritespan. Alhoewel het eigenlijk nu gunstig zou zijn bij de mm omdat die btw vrije dagen heeft. Toch besloten het niet te doen. Daardoor eet je veel minder vet spul.

 7. Ik heb vandaag wel lekker gekocht , een bos tulpen , een potje blauwe druifjes en een pot met narcissen.
  Voorjaar in de kamer , na de bloei gaan de bolletjes de tuin in.

 8. Gauw terug voor die rok! ;-)

  De lamp is echt te erg. Als je het een beetje in de gaten houd, dan is er vast wel iemand op 'gratis af te halen' die een dergelijke lamp kwijt wil...

  Ik kocht niks, maar we gaven toch flink geld uit. Want soms zit het mee en soms zit het gruwelijk tegen...

  • Stel je voor, dat ik zo'n lamp gratis zou kunnen krijgen zeg : ) Dan ben ik helemaal blij. Maar mijn man niet denk ik...

   Balen dat je veel geld moest uitgeven. Was het de Belastingdienst soms?

  • Nee.... de man had flinke autopech (als in bus waarschijnlijk total loss) in het buitenland - met een klus die toch door moest lopen....

   En nu je het zegt.... Van de boekhouder kreeg ik een uurtje geleden de berekening voor de belastingdienst.

   Laten we zeggen dat januari onze duurste maand in jaren is.....

 9. Goed gedaan.
  Ik liep gisteren in de Hema en zag opeens groene accessoires. Gezien we een nieuwe woning hebben met groenachtige gordijnen dacht ik ja leuk!!
  Maar ik kocht het niet! Ik dacht nee, eerst eens nadenken wat wil ik en waar zet ik het neer. Niet zomaar alles kopen in deze kleur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder