Ze zijn er weer : )

chocolade sinterklazen

Chocolade Sinterklazen! Lekker!

Ik kocht deze bij de Wibra.

De ene choco Sint is de andere niet

Niet alle chocolade Sinterklazen vind ik lekker. Die van de Hema hoef ik bijvoorbeeld niet. Het liefst heb ik ze van Friedl of Koch. De paashazen van de Aldi vind ik ook altijd heerlijk, maar die hebben helaas geen Sinterklazen.

Similar Posts

14 Comments

  1. oh ik koop nochtans elk jaar in de Aldi van die grote chocolade Sinterklazen, maar die zitten niet in zo’n mooi papiertje :-)
    Die vind ik het allerlekkerst!

  2. Oh jaa! Het is weer tijd voor alle sint lekkers! Ben gek op de marsepeinen muisjes. Deze sintjes gaan vaak in de schoen van de meiden.

  3. Eerst sint maarten, daarna pas sinterklaas. Het sinterklaas lekkers komt daarom bij ons pas op 12 november in huis, en ook buitenshuis eten wij het niet tot 12 november.
    Zelfs mijn kinderen doen dat inmiddels en dat is niet omdat ze het van mij moeten maar eigen keuze. Ze zijn 12 en 15.

  4. Nog nooit gekocht :-) Vroeger kocht ik rond deze tijd bij aldi van die chocaladerepen. Heel dikke, weet niet eens of je het wel een reep kunt noemen van pure chocolade en dan gevuld met marsepein. Die vond ik heel lekker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.