Reacties

Winkelen op afspraak vanaf 3 maart + Linkparty reminder — 11 reacties

  1. Ik zou best eens en naar de Hema willen, om een paar kleine dingen uit te zoeken, maar ik durf niet goed. Wat als ik te weinig koop? Dan houd ik de 10 minuten bezet van iemand die wel veel geld uitgeeft

  2. Winkelen op afspraak is niet echt mijn ding want ik wil de tijd nemen om wat te kopen en te passen en dan niet in het achterhoofd te hebben dat ik dan ook weer op de tijd moet letten. Nee voor mij is dit idee echt afgekeurd.!!!! Want bij haastige inkopen neem je dan ook wellicht wat mee wat je niet echt nodig heeft. DOM IDEE!!!! van de regering.

  3. Lijkt mij niets dat winkelen op afspraak.
    De supermarkten, Etos, Kruidvat en zo waren allang open.
    En daar mag je wel met een hoop mensen in de winkel.
    Het klopt van geen kanten.

  4. Het klinkt bijna als een autistische droom: met maar twee mensen in een winkel zijn;). Maar ik zie het praktisch eerlijk gezegd ook nog niet helemaal voor me en inderdaad roept het veel vragen op over de maximum tijd enzo.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder