Winkelen op afspraak vanaf 3 maart + Linkparty reminder

winkelen op afspraak
Hallo Action? Ik wil graag een afspraak maken!

De Volkskrant beschrijft de persconferenties waarin premier Rutte updates geeft over het coronabeleid als 'nationale gebeurtenissen'. Nog nooit keken zoveel Nederlanders naar een niet-sportevenement. Ook gisteren keken er weer ruim 6,5 miljoen mensen.

Een samenvatting van de maatregelen vind je op de site van de Rijksoverheid.

Wat mij deze ochtend na de persconferentie van 23 februari bezighoudt is het 'winkelen op afspraak' vanaf 3 maart.

Winkelen op afspraak vanaf 3 maart?

Je moet je 4 uur van te voren aanmelden bij de winkel, en per verdieping mogen er maximaal 2 klanten tegelijk zijn. Betekent dit dat er bijvoorbeeld maar 2 klanten in de Action mogen zijn? Eenmaal binnen moet je minimaal 10 minuten in de winkel zijn. Dat lijkt me dan weer minder een probleem. Zeker in de Action ; )

Maar is er dan ook een maximum aantal minuten dat je binnen mag zijn?

N.B. VolgensVan Dale is winkelen 'winkels bekijken en inkopen doen'. Zo beschouwd is winkelen op afspraak een beetje een paradox.

Misschien toch wel handig

Hoewel ik in eerste instantie dacht: 'Dat lijkt me niks,' overweeg ik het nu toch. Een aantal spullen zijn op, dus ik zou best even wat dingen willen halen bij de Action. Zoals organische afvalzakken, schoonmaakmiddel voor de wc en aanmaakblokjes voor de houtkachel. Ook zou ik best weer even naar de Hema willen, hoewel ik daar niet echt iets te zoeken heb...

Ik ben benieuwd hoe winkels het winkelen op afspraak vorm gaan geven. Het lijkt me best een logistieke uitdaging.

Linkparty reminder

En dan nu over naar de wekelijkse linkparty reminder waar je nog aan mee kunt doen tot aanstaande zaterdag. Daarna begint er weer een nieuwe linkparty!

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Lees nu mijn ervaring met winkelen op afspraak bij Action.

Wat vind jij van het idee van winkelen op afspraak?

Similar Posts

11 Comments

  1. Ik zou best eens en naar de Hema willen, om een paar kleine dingen uit te zoeken, maar ik durf niet goed. Wat als ik te weinig koop? Dan houd ik de 10 minuten bezet van iemand die wel veel geld uitgeeft

  2. Winkelen op afspraak is niet echt mijn ding want ik wil de tijd nemen om wat te kopen en te passen en dan niet in het achterhoofd te hebben dat ik dan ook weer op de tijd moet letten. Nee voor mij is dit idee echt afgekeurd.!!!! Want bij haastige inkopen neem je dan ook wellicht wat mee wat je niet echt nodig heeft. DOM IDEE!!!! van de regering.

  3. Lijkt mij niets dat winkelen op afspraak.
    De supermarkten, Etos, Kruidvat en zo waren allang open.
    En daar mag je wel met een hoop mensen in de winkel.
    Het klopt van geen kanten.

  4. Het klinkt bijna als een autistische droom: met maar twee mensen in een winkel zijn;). Maar ik zie het praktisch eerlijk gezegd ook nog niet helemaal voor me en inderdaad roept het veel vragen op over de maximum tijd enzo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.