Reacties

De western laarzen die ik niet kocht — 49 reacties

 1. Aahhh! Ze zijn ook wel heel erg leuk! Maar dat helpt vast niet je drang tegen te houden! Herkenbaar, wellicht kom je straks een budget vriendelijkere variant tegen die wél een leuke prijs heeft en een fatsoenlijke hak haha! Succes! -X- Mama van Dijk

 2. Ik geloof toen ik bij de Action was en wéér snailmailspulletjes wilde kopen. Mijn werkplek puilt uit en heb me dus ingehouden. De laarzen staan je wel erg mooi! Succes met je zoektocht ;)

  • Dat is het punt... ik ben helemaal niet op zoek naar laarzen... Ik vond ze gewoon zo mooi.

   Snailmail spullen van de Action zijn ook wel erg leuk. Ik verstuur zelden post, en ik vind het nog leuk spul.

 3. Als ik iets héél graag wil, dan koop ik het vaak toch maar, omdat ik anders spijt ga krijgen hihi. Gladde hakken/zolen kun je trouwens ruw maken met een schuurpapiertje ;-)

  • Dat trucje heb ik inderdaad wel eens geprobeerd, maar het hielp niet genoeg vond ik. Uiteindelijk moest ik er toen toch nog rubberen zolen onder laten zetten.

 4. Heb mooie laarsjes in de shopping nigt gekocht voor ......ja geloof het of niet 10 euro.

  Een ander paar laarsjes laten staan......voor die prijs .
  En ben trots op mezelf.

  Nicole,
  Wanneer gaan je huisgenoten op vakantie?
  Dit. I.v.m dagje Haarlem

  • 10 euro! Dat is nog eens een fijne prijs zeg. Knap dat je een ander paar voor dezelfde lage prijs hebt laten staan. Dat is zelfbeheersing : )

 5. Nu de opruiming in de gaten houden ;-)
  Ik heb wel eens goede (en geluid dempende zolen) onder schoenen laten zetten. Lang plezier van gehad.
  Iets wat in verhouding erg duur was (en erg mooi) heb ik niet gekocht. Dat zou trouwens ook ruzie met mijn man geworden zijn.

 6. Een jurkje, had het vanmiddag nog in m'n handen... toch maar niet gedaan, maar dat komt vast door het weer. Als het zonnetje scheen, had ik het waarschijnlijk wel gedaan.
  De laarzen zijn prachtig, gaaf op jeans en een mooi jurkje. En ook tijdloos ...hopelijk ga je nu niet terug ;)))

 7. Die zijn erggggg mooi. Ja,die kunnen mij ook wel bekoren. En dat bedrag? Momenteel betaal je al vlug voor een goede schoen zoiets.
  Wat is als laatste niet heb gekocht? Ik denk dan toch wel kleren. En maar goed ook. Deze week kreeg ik van die zaak bericht dat de uitverkoop is gestart.

 8. Ooo zijn dat sendra laarzen die zijn indd heel mooi echt leer ook. Onze dochter heeft ze.
  Wat ik dolgraag wil is bij een winkel schuin tegenover ons te koop en dat is een heel oude deur waar de verf afbladdert en glas in lood raampjes in zitten. Die winkel gaat sluiten over twee weken en die deur blijft in mijn hoofd hangen ik weet ook al waar die zou moeten komen te staan. ppfff maar goed 100 euro vind ik ook weer te duur voor een hebbe ding.

  • Het zijn geen Sendra laarzen, maar ik snap wat je bedoelt. Ze lijken er inderdaad heel veel op. Alleen zitten ze lekkerder vind ik.

   Die deur klinkt wel heel erg leuk zeg. Ben je anders goed in onderhandelen? Misschien zijn ze wel bereid te zakken met de prijs?

 9. Leuke laarsjes!!! Poe...lastig he... pas je ook wel eens de 30 dagen regel toe? Of iig iets van een dikke week ofzo? Als je ze volg wk nog steeds in de kop hebt, gewoon halen als het budget het toelaat.... Ook ik heb eigenlijk niets nodig, maar toch laatst weer wat shirtjes gekocht.... Gewoon omdat het kan....Sterkte met je keuze...

 10. Die laarzen zijn wel erg gaaf hoor! Maar met die prijs zou ik ook wel 2x nadenken. Enige dure schoenen die ik koop zijn nike's, maar daar doe ik dan ook wel een paar jaar mee.
  Het laatst niet gekocht is een reep chocola

  • Lekker chocola. Goed dat je je kond beheersen! Ik teer zelf nog steeds op mijn voorraad paashazen en kan daardoor de repen goed laten liggen.

 11. prachtige laarzen, ook van de winter met een dikke panty en evt kniekousen erin!

  Wanneer ik echt iets mooi vind, toch niet helemaal nodig heb, het in mijn hoofd blijft zitten, ga ik 1 of 2 x terug, vind ik het dan nog net zo mooi, koop ik het alsnog en zijn dat vaak de beste aankopen!
  Dit heb ik afgelopen winter met Clumplaarzen nr 91 gehad, ik ben 3x terug geweest, nog deed ik het niet vanwege de prijs, toen kwamen ze bij Clumpy zelf voorbij met 15 % korting en waren ze voor mij,
  vanaf januari tot voor een paar weken geleden heb ik niet anders gedragen.
  Super aankoop!!

  • Dat je drie keer terug bent geweest, en ze telkens niet hebt meegenomen ook al vond je ze heel mooi getuigt van een sterk karakter Marrian! Super dat je ze uiteindelijk met korting bij Clumpy zelf kon kopen!

 12. Oeh die zijn wel heel gaaf! Knap dat je ze hebt laten staan.
  Ik heb pas ook een paar schoenen niet gekocht omdat ik ze te duur vond. Misschien komen ze nog een keer in de sale ;)

 13. Koopje!!! Hier zijn de echte goedkoopste ongeveer 210 euro,maar die zijn dan ook wel mooier hoor!!
  Ze gaan overigens wel lang mee. Wij hadden een doc die ze ook altijd aan had. Personeel op de afdeling horde altijd wie er aankwam, vertelde ze eens.
  groet, Wilma
  PSst, van mij mag je ze kopen hoor!!

  • nee hoor, maar voor dit sort voor de ranchers and cowboys, moet je natturlijk wel kwaliteit hebben. Keek voor kleinzoon en die waren al over de 100 dollar, dus ongeveer75 euro.
   gewone schoenen kun je hier heel goedkoop krijgen. Dr. scholl is goedkoop maar er zijn merken die in Holland veel en veel gedkoper zijn.kijk op lammles.com en haal je hart op!!
   Groet, Wilma

 14. Ze zijn wel heel leuk hoor :-). Maar ik snap je 150 euro is veel geld. Ik wilde laatst nikes kopen, niet gedaan. Nu waren ze in de opruimen... wel gedaan ;-).

 15. Heerlijk stoer hoor die laarzen...... En op je profielfoto heb je ook al zo'n mooie stoere laarzen aan toch. HELEMAAL JOU DING HE !!!!!
  Als je er echt zo blij van wordt,,,,, misschien dat je portemonnee het nog eens toelaat. één etentje minder en je bent er ook al.

  • Ja eigenlijk heb je helemaal gelijk Ine! Door jullie comments heb ik al op de website van Schuurman gekeken maar daar staan ze in ieder geval niet op. Maar ik denk dat ik er nu zaterdag toch nog maar eens even binnenloop. Je weet maar nooit.

 16. Leuke laarzen! Ik zou ze niet eens gepast hebben, want 150 euro vind ik veel te duur. Als ik vanwege voetproblemen heel dure schoenen nodig had, dan was het een ander verhaal geweest.
  Laatst dacht ik over het kopen van een instantpot. Ik heb het niet gedaan. Met een baan buitenshuis heb je veel meer profijt van zo'n pan. En werken met hogedruk schrikt me een beetje af, heb er totaal geen ervaring mee, behalve de kennis dat je er voorzichtig mee moet zijn en dan durf ik al bijna niet meer ;-)
  Nu denk ik erover om een inductiekookplaatje te kopen voor eenpansgerechten. We hebben veel stroom over van de zonnepanelen en ik ben aan het nadenken hoe ik die stroom kan inzetten. Als we de keuken gaan vernieuwen komt er om die reden een inductiekookplaat. Die nieuwe keuken komt er pas als de hypotheek is afgelost en dat duurt nog een dikke zes jaar. Ik heb al gekeken naar inductieplaatjes, maar vind ze best duur. Mijn moeder vertelde dat ze die dingen soms ook voordelig bij aldi en lidl verkopen, dus wacht ik daar nog even op en heb ik nog bedenktijd.

  • Goed punt VeggieMo. Ik Say yes to the dress wordt bruiden ook altijd afgeraden om jurken te passen die boven budget zijn. Want dat levert dan alleen maar problemen op.

   Een inductieplaatje klinkt goed. Ik wist niet dat je die ook los kon kopen. Wij hebben een inductie fornuis. Maar eerlijk gezegd moet ik er na 5 jaar nog steeds aan wennen!

 17. Oh, ik kom elke dag wel iets tegen wat ik heel graag wil hebben, maar toch niet koop..
  Vaak is ook de prijs de reden om het te laten staan, soms ontbreekt er een reden om het wel te kopen.. ;)

  • Ik ben vandaag naar Schuurman schoenen gegaan maar ze hebben ze niet meer. Misschien maar goed ook. Nu hoef ik niet meer sterk te zijn. Het is gewoon niet meer mogelijk.

 18. Hoi, zoals je weet mss nog had ik vorig jaar ingesteld als Challenge om een JAAR lang bij te kopen. Wel eten en zo maar geen kleren, schoenen of spullen.

  Het eerste halfjaar was ik reuze trots dat ik steeds weer een nieuwe combi uit mijn kast kon vissen. In de zomer werden mijn (c en a) shirtjes toch wel wat oud.... en mijn schoenen erg versleten (moeilijke voeten). En al dat afzien, niet-kopen en NOOIT wat leuks doen om jezelf te verwennen werd ik strontziek van. Ik heb er zelfs met een psycholoog over gepraat, die zei dat als je jezelf álles steeds ontzegt..... je eigenlijk jezelf (door een klein pleziertje) steeds alles misgunt. En dat is niet goed. Daarna heb ik een potje gemaakt met geld wat ik verdien met kleine klusjes bv pc installeren of koken voor Thuis Afgehaald.

  Maar eigenlijk, zei ze, neem je wel je kinderen serieus (zakgeld, kleedgeld) en jezelf niet. Ai!!!

  P.s. heb nog steeds zelf geen zakgeld vind het zo stom. Kledi g alleen in super-uitverkoop of zoals laatst voor begrafenis van mijn vader. Schoenen 100 euro jurk 50% en blouse die ik al had.
  Belachelijk!!!!

  • Ik kan me goed voorstellen dat je er niet goed van werd Pakketje. Alles goed en wel, maar een beetje franje in het leven is soms toch ook gewoon heel fijn.

   Wonderlijk hoe je soms zo hard kunt zijn voor jezelf. Vaak behandel je andere mensen veel beter dan jezelf. Ik heb daar tenminste ook wel last van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder