Reacties

Wenkbrauwen verven met Swiss O Par wenkbrauwverf — 17 reacties

 1. Is het voor meerdere malen te gebruiken of 1x verven en op.
  Ik laat ze ook wel eens verven maar het is altijd maar van korte duur dat je het ziet. En dan gebruik ik het potlood maar weer want ik heb echt blonde wenkbrauwen

  • Nee je kunt er volgens mij echt heel lang mee doen. Ik heb het nu één keer gebruikt, en ik verwacht er nog zeker wel 15 keer mijn wenkbrauwen mee te kunnen verven.

 2. Ik laat het ook altijd doen bij de kapper, maar vind het ook wat prijzig en hb daarom ook zelf verf gekocht. Durf het alleen zelf nog niet te doen ook uit angst veeel te donker uit te vallen. Misschien wel een tip, we hebben in dchem in de binnenstad een winkel met kappersbenodigdheden (in het rijtje waar vroeger Vosje zat) daar heb ik het gekocht voor ong. 5 euro en is hetzelfde spul wat de kapper bij mij gebruikt. (misschien is de prijs wat omhoog gegaan inmiddels omdat ik het al een jaar in de kast heb hihi)

  • Dat is een stuk goedkoper dan het spul dat ik kocht. Volgens mij heb ik dat ooit ook wel eens gehad, en was het verschil met Swiss O-Par dat je daarbij de vloeistof en gel eerst moest mengen in een bakje.

 3. Ik ben een brunette, aan heteinde van het verven van mijn haar, verf ik tevens mijn wenkbrauwen bij. Zo gepiept en de eerste twee weken helemaalgoed, daarna wordt het minder. De verf wordt er opgesmeerd met dezelfde kwast als waarmee hethaar wordt gedaan.

 4. Ik doe dat altijd tegelijk met mijn haren verven met Naturtint (verkrijgbaar bij de Tuinen en EkoPlaza; koop het natuurlijk als er reclame is en dan een paar pakken tegelijk... rond de 10 euro!)Plastic handscheonen aan. beetje op mij vinger spuiten en op wenkbrauwen. Is permanent en de rest was je van de huid naderhand.

  Haarverf kun je ook vakger gebruiken als je alleen je wenkbrauwen wil kleuren. Je bewaart de flesjes van de vorige keer. je mag de vloeistoffen namelijk niet samen in een flesje bewaren. Doet evenredig iets van het ene flesje en van het andere flesje in een derde flesje en gebruikt dat dan. Derde flesje gebruik je en spoel je goed uit om weer straks bij een volgende keer te gebruiken. Zo kun je denk ik wel een jaar of meer met 10 euro doen aan verfspul!

  *Marianne*
  van 't blog Consuminderen met Marianne

  • Mazzel dat je donkere wenkbrauwen hebt! Vroeger had ik dat ook, maar nu worden ze steeds lichter, terwijl mijn haar op zich hetzelfde blijft!

 5. Ik gebruik deze verf regelmatig. Mijn wenkbrauwen zijn in de loop der tijd wat kleurloos geworden (oorspronkelijk roodblond). Je moet wel oppassen dat de verf je huid niet raakt. Dat geeft vervelende vlekken. Zo af en toe ga ik naar de schoonheidsspecialiste om het daar even proffessioneel te laten doen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>