Nieuwjaarwensen voor 2018

2018 wens
Ik begon het nieuwe jaar zoals ik het hoop voort te zetten: met ‘s ochtends buiten hardlopen.

Ik zat te denken over mijn nieuwjaarswens voor jullie.

Prompt dook er een poeziealbum versje op in mijn hoofd:

‘Wat zal ik je wensen,

ik weet het haast niet.

Maar zeker geen zorgen,

en ook geen verdriet.’

Een goed 2018 dan maar?

Een flinke portie verdriet wens je niemand actief toe, hoewel verdriet wel een normaal onderdeel is van het leven. Altijd maar gelukkig zijn vind ik niet reëel, dus een Gelukkig Nieuwjaar wens ik ook maar niet. Uiteindelijk kwam ik uit op ‘Een goed 2018’.

Kortom: ik wens jullie een goed 2018, en de kracht en wijsheid om met de ups en downs van het leven om te gaan.

 

Similar Posts

18 Comments

 1. Ik zeg meestal ‘de beste wensen’. Vind ik wel een mooie.
  Ik ben het nieuwe jaar minder aktief begonnen. Zware verkoudheid is nogal besmettelijk dit keer, dus ik lig vandaag lekker op de bank.

 2. Mijn wensen voor u en uw Familie zijn een jaar van tevredenheid en plezier in de kleine dingen van het leven .
  Groetjes van Simonne

 3. Dankjewel, dat is een mooie wens. Wij zeggen altijd “alles wat wenselijk is” (maar dan op zijn Fries). Want dat wens je een ander toe, ook al weet je dat het komende jaar ook zorgen en verdriet zal brengen.

  Ik ben vanochtend mooi op tijd opgestaan en ben lekker buiten geweest en heb de woonkamer en keuken opgefrist. Na het intensieve binnenleven van de afgelopen week, ook door de regen, heb ik behoefte aan activiteit en overzicht.

 4. Dat is een mooie wens, dank je wel!
  Ik ken ‘alles wat wenselijk is’ ook uit mijn jeugd en vond het toen ouderwets. Nu vind ik het mooi en het past ook iedereen.
  Dus Nicole, ik wens jou en je gezin alles wat wenselijk is!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.