Reacties

Nieuwjaarwensen voor 2018 — 18 reacties

 1. Ik zeg meestal ‘de beste wensen’. Vind ik wel een mooie.
  Ik ben het nieuwe jaar minder aktief begonnen. Zware verkoudheid is nogal besmettelijk dit keer, dus ik lig vandaag lekker op de bank.

 2. Dankjewel, dat is een mooie wens. Wij zeggen altijd "alles wat wenselijk is" (maar dan op zijn Fries). Want dat wens je een ander toe, ook al weet je dat het komende jaar ook zorgen en verdriet zal brengen.

  Ik ben vanochtend mooi op tijd opgestaan en ben lekker buiten geweest en heb de woonkamer en keuken opgefrist. Na het intensieve binnenleven van de afgelopen week, ook door de regen, heb ik behoefte aan activiteit en overzicht.

 3. Dat is een mooie wens, dank je wel!
  Ik ken 'alles wat wenselijk is' ook uit mijn jeugd en vond het toen ouderwets. Nu vind ik het mooi en het past ook iedereen.
  Dus Nicole, ik wens jou en je gezin alles wat wenselijk is!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>