Reacties

De minst populaire posts van 2017 — 52 reacties

 1. Ik heb er nu twee gelezen. Dus de stand gaat iets omhoog :-) Dat laken is blijkbaar geen succes geworden. Had er ook nooit van gehoord.
  En dat belastingnadeel. Wat is er veel veranderd. Mijn man en ik waren erg jong toen we in de jaren tachtig trouwden. Hij was 23, ik was 20. Wij hadden een huis gekocht. Kon trouwens alleen op mijn man zijn salaris want in die tijd was je met 20 nog minderjarig. We wilden verder graag vrij snel kinderen krijgen. Met een huwelijk waren veel zaken op rechtskundig gebied veel beter geregeld. Ook later was een kostwinnersmodel financieel gunstiger. Allemaal veranderd. Manlief en ik zijn nog wel steeds bij elkaar :-)

 2. Ik denk dat het inderdaad te maken heeft met populariteit in die tijd want nu doe je hebt volgens mij suuper goed, echt iets waar je trots op mag zijn!

 3. Maar door ze nu weer even wat aandacht te geven gaan ze wat omhoog. Misschien de SEO ttel aanpassen? Ik ben daar mee bezig en een aantal die ik vorige maand heb aangepast hebben al meer traffic. Toch apart

 4. Ik heb er twee gelezen over opruimen, maar ik heb het gevoel dat ze te kort zijn (zomaar mijn idee). Overigens leek mij dat ook leuk om te doen, de minst gelezen artikelen. Maar je bent de tweede bij wie ik het nu heb gelezen dus ik doe het maar niet meer, hahaha. Overigens lees ik altijd graag je artikelen hoor!

 5. Bij mij was juist een artikel van 2015 heel veel gelezen in 2017. Echt heel bijzonder! Werd wekelijks nog gelezen joh..

  Klinken best wel als interessante onderwerpen. Maar denk dat het ook aan het jaartal ligt. Wellicht een idee om een nieuwsbrief te maken waarin je wekelijks een aantal blogs die wat ouder zijn laat terug komen?

 6. Het verschil tussen samenwonen en getrouwd zijn. Ik vind Pieter Omtzigt een fijne man. Ik wou dat alle parlementariërs zo recht door zee waren. Het vertrouwen in de politiek zou stijgen.

  Dat die post niet goed gelezen werd?! Belachelijk.

 7. Leuk dat jij eens de minst populaire artikelen neemt. Zo worden ze tenminste meer gelezen. Ik vind de titels best aanlokkelijk, dus het zal vast aan het jaartal liggen. Misschien eens updaten en reposten?

 8. Ik denk dat je artikelen vooral oud zijn inderdaad. Ik zie een aantal titels die me hebben laten doorklikken dus duidelijk wel interessant. Volgens mij ligt niet populair echt niet altijd aan het artikel als ik dit zo zie.

 9. Leuk om zo n top slechtste items te maken. Toch klinken ze leuk maar als ze i verraad ouder zijn dan zal dat het vast verklaren. Misschien eens hetzelfde onderwerp in n nieuw jasje?

 10. Het is soms zo grappig hoe sommige artikels het zo slecht doen.
  Ik denk dat bij deze inderdaad de datum van publicatie er voor iets tussen zit, want ja, dat is al wel een tijdje geleden hè!

 11. Leuk om ook eens een artikel te zien met de minst populaire artikelen. Dat idee kende ik nog niet :) Toevallig dat het allemaal oudere artikelen zijn, maar misschien juist wel logisch.

 12. Wat leuk dat jij ook eens de minst gelezen artikelen in een lijstje neemt. Ik was wel nieuwsgierig naar een paar, dus die heb ik nog wel gelezen. Ze waren kort, maar krachtig;))

 13. Dat is wel het jammere; oudere blogposts verdwijnen op gegeven moment echt een beetje in het archief, tenzij ze nog rechtstreeks via Google gevonden worden. Je kunt ze natuurlijk wel af en toe eens recyclen en weer naar boven brengen!

 14. Slim dit. Ik heb het verwerkt in een artikel en het minst bekeken artikel verwerkt in een fb post. Zelf sta ik er altijd van te kijken welke het minst bezocht worden. Had ik dan vaak niet verwacht.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder