Reacties

Wat doen we met Fred? — 10 reacties

  1. Poe, lang geleden dat ik echt een verrassend boek heb gelezen. De laatste maanden lees ik alleen nog maar over zwangerschap en baby's. Misschien na de zwangerschap dat ik weer wat andere boeken ga lezen.

  2. Ik las haar column altijd bij mijn moeder thuis in Libelle of Margriet en vond haar toen al leuk schrijven!
    “Wat doen we met Fred” is een leuk boek.

  3. Een tijdje geleden zag ik de film “The mountain between us” ik heb er van genoten, toen las ik ergens dat het wel erg afweek van het boek, ik werd nieuwsgierig en leende het boek het bij de bieb: Over bergen heen van Charles Martin. Het boek was zo mooi geschreven dat ik besloot Waar de rivier eindigt ook te reserveren, ook dit was een prachtig boek waar ik nog lang over nagedacht heb. Het was echt verrassend voor mij, temeer omdat het van uitgeverij Kok-Kampen was waar ik eigenlijk nooit een boek van lees. Kortom echte aanraders!

  4. Ik heb volgens mij laatst ook een boek van haar gelezen. Haha en heel stom, maar ik begon een beetje hetzelfde daar aan. Misschien komt het door de kaft van het boek of de titel dat je er niet zo heel veel van verwacht, maar het viel me ook niet tegen! Kan me alleen de titel niet meer herinneren ...

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>