Reacties

Wat doe ik in vredesnaam bij de Starbucks?! — 47 reacties

 1. Bij Starbucks kun je ook om een gewone beker vragen, hoor. In Nederland althans wel. Sterker nog: als je een eigen (thermo)beker meeneemt krijg je volgens mij zelfs nog korting ;)

  Overigens kom ik er tegenwoordig niet zo vaak meer. Toen er alleen een Starbucks in Utrecht en bij Schiphol zaten zag ik het echt als een traktatie, maar nu ze steeds meer vestigingen openen en mijn favoriete cheesecake niet meer op het menu staat hoeft het van mij niet meer

 2. Eigenlijk nog maar 1 keer in me leven er geweest en dat was in het station van eindhoven voor warme chocolandemelk en die was best lekker

 3. Veeeeeeeeeeel te duur en ik weet zelf wel hoe ik heet.
  Ik snap ook niet dat sommige meisjes een kettinkje dragen met hun naam erop. Sorry als ik iemand beledig hoor. Is dat voor een andere reden?
  Je eigen beker meenemen vind ik een goed idee trouwens!

 4. Ik was vroeger ook helemaal pro-starbucks. Inmiddels valt dat wel mee en vind ik het vooral hele dure chocomelk met buitenlandse barista's die niet snappen hoe je je naam schrijft... ;)

 5. In Nederland kom ik er eigenlijk nooit, maar in het buitenland (meestal Engeland) kom ik er best graag. Ja, ik weet wel dat het eigenlijk te duur is, maar dat neem ik maar op de koop toe. Ik ga voor de koffie, maar hun 'gezonde' koeken vind ik ook best te eten.
  En als je een te moeilijke naam hebt, dan geef je gewoon een simpele op ;-)

 6. Haha! Ik kom een paar keer per jaar bij de starbucks en dan vooral voor een bijzonder drankje wat ik alleen daar kan vinden :) de frappuchino's bijvoorbeeld, en de ijsthee is ook heel lekker! :) Ik zou er nooit een gewone koffie kopen, daar vind ik het inderdaad veel te duur voor. Maar af en toe verwen ik mezelf daar met wat zoete troep :D

 7. Ik vind de koffie er wel lekker en ook vriendelijk, maar eeeecht wel veel te overpriced! Da's de voornaamste reden dat ik er eigenlijk amper kom! Bijna 5 euro voor het kleinste formaat vind ik er echt we los over :D

 8. Ik lust alleen het zoete gedeelte maar dan zit je ook nog met zo'n hele partij gore koffie opgescheept. En ik vind het veel te duur. Weet je hoeveel wol je kan kopen van een gemiddeld Starbucksbezoek :P

 9. Nee ik kom er bijna nooit. Hier in de buurt zit er ook niet 1 volgens mij. Heel soms als we in een grote stad zijn dat we een koffie kopen maar verder nooit

 10. Toen het net opkwam vond ik het leuk, inmiddels allang niet meer. Ik haal er ook geen koffie meer. Veel te veel en mierzoet. Dan scoor ik liever een kop thee en haal ik ergens anders koffie.

 11. De Starbucks bij Centro in Oberhausen was de eerste ervaring met deze keten. Grappig genoeg kregen we toen een aardenwerk beker met het logo erop. Een blik op de bon bleek dat we die gekocht hadden. Zonder te vragen. Wij terug naar de kassa. Bleek een nieuwe medewerker. We kregen geld terug en mochten toch de beker houden. We hebben ze niet meegenomen. Ik heb mooie koffiebekers genoeg.
  De koffie vond ik niet bijzonder. Veel te slappe cappuccino en koffie verkeerd.
  Voor mij hoeft het niet al vond ik de ice tea wel redelijk op Schiphol. Alleen bizar duur.

  • Fijn dat je het geld wel terug kreeg. Zoiets moeten ze inderdaad wel even vragen. Zo mooi zijn die aardewerken mokken ook niet vind ik. Ik zou die ook niet hoeven.

 12. Starbucks staat voor mij voor "op reis zijn" en dat maakt het leuk en bijzonder. Toen ik een keer een soort uitprobeerde en die ik helemaal niet lekker vond, bestelde ik een nieuwe koffie. Toen ze er achter kwamen dat ik de eerste heel vies en zoet vond, kreeg ik de 2e cadeau. Dat vond ik wel onverwachte verlegenmakende service.
  In Zwolle verkopen ze bij Starbucks een beker die meermaals te gebruiken is. (Misschien elders ook wel maar ik heb dat nog niet gezien). Dat vind ik een mooi initiatief. Als dat weggooispul en die standaard plastic deksel... Kan eigenlijk niet meer.

 13. Volgens mij ben ik tot nu toe twee keer bij Starbucks geweest, het is niet echt mijn ding. Ik vind het vaak te druk en weinig uitstraling hebben. Ik zit wat dat betreft liever bij een leuk koffietentje waar ik inderdaad gewoon aan tafel wordt bediend.

  • Aan tafel bediend worden vind ik toch ook wel heel prettig. Thuis moet ik immer ook alles al zelf pakken. Dan is het best fijn als het je wordt aangereikt.

 14. Ik hou ook niet van koffie, ben meer een theeleut.
  Mijn man houd wel van koffie maar dan gewoon zwart.
  Voor hem hoeft het niet zo, en inderdaad belachelijke prijzen.

 15. Ik kocht laatst een beker koffie bij Starbucks en ben nog steeds niet van de verbazing bekomen dat het koffie mag heten. Wat een slappe, smakeloze, dure bende. Het schijnt dat Amerikanen geen smaak hebben waar het koffie betreft,; het is een slap aftreksel van wat wij koffie noemen.

 16. Ik kom echt amper bij de starbucks. Ten eerste omdat ik geen koffie lust (maar heb er wel eens choco gehad) en ten tweede omdat hier in de buurt ook geen starbucks is. Als ik op reis ben, kom ik er vaker dan wanneer ik thuis ben.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder