Reacties

Wat betekent de miljoenennota voor het dagelijks leven — 9 reacties

  1. Ik heb een stuk van de algemene beschouwingen gezien. De arrogantie die de coalitie aan de dag legt vind ik niet normaal meer. Alles wordt duurder en de zwaksten in de samenleving krijgen de zwaarste klappen te verduren.

    Ik zou bijna zeggen: "Nieuwe verkiezingen" maar ook dat heeft geen enkele zin. Elk keer wint de club voor de rijken en de rest van de coalitie wordt aan een halsband meegesleept, of ze willen of niet.

  2. Waar je nu geld op kunt besparen, is door je woning dit jaar te laten isoleren, schilderen, stukadoren of behangen. Door de verhoging van het lage btw-tarief worden ook die werkzaamheden in 2019 zo’n 3% duurder.

  3. Hm, het vaderverlof mag van mij veel langer. Qua emancipatie is dit iets om je dood voor te schamen als land. Mannen en vrouwen moeten gelijk zijn, is het credo, maar moeder blijft met de baby alleen thuis en vader moet weer aan het werk. Dat is stug vasthouden aan de moederschapsideologie. Waren vaders niet thuis net zo onmisbaar als op het werk?

  4. Het gaat erom dat vaders hun baby leren verzorgen, er een band mee opbouwen, dat ze samen met hun vrouw en kind een nieuw evenwicht vinden als gezin. Dat doe je niet in 3 dagen. Ervaring leert dat als vaders vanaf het begin de zorg overlaten aan hun vrouw, dat ook vaak zo blijft en dat is niet wenselijk.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder