Reacties

Warme Maaltijdsalades van de Albert Heijn — 21 reacties

 1. Sorry hoor maar ik begrijp werkelijk niet dat iemand zoiets koopt, het is heel erg duur en het zit allemaal in plastic bakjes. Ik koop nooit kant en klare dingen het is veel lekkerder om alles zelf te maken, alles is bijna altijd heel erg zout en een vinaigrette maken is toch een fluitje van een cent! Kijk eens in de boeken van Yvette van Boven of Jamie Oliver, heerlijke dingen en veel gezonder, ok ietsjes meer werk maar wel veel meer voldoening.
  Groet Adriana

  • Veel mensen vinden het fijn dat alle ingrediënten en benodigdheden al voor ze bij elkaar zijn gezocht. Als je weinig tijd hebt, is dit snel klaar. En het is gezonder dan een Big Mac.

 2. Ik gebruik dit soort producten altijd als inspiratie om ze zelf te maken. Ik vind ze meestal te duur en te weinig voor het aantal personen dat ervan moet eten. En vaak heb je een aantal ingrediënten zelf in huis dus dat maakt het ook voordeliger. Maar de combinaties lijken me wel lekker.

 3. Nee, nooit gegeten en zal het ook nooit doen, ik kan het in mijn ogen veel lekkerder zelf maken;)
  Hou helemaal niet van die kant en klare bakken met salade, ik maak het gewoon zelf.

 4. Eens in de week koop ik kant-en-klaar eten als lunch op mijn werk. Meestal zijn dat gerechten van de Lidl. Maar dit ziet er ook heel lekker uit. Jammer dat er geen AH op het Smaragdplein in Utrecht zit. Anders zou ik zeker eens afwisselen...

 5. Ik zal dat nooit kopen. Ik ben zo ontzettend tegen al het plastic uit winkels dat ik vooral oplet geen plastic te kopen. Wat niet in huis omt, hoeft ook niet weg tenslotte.
  Ik doe prakjes in een diepvriesbakjes, of ik kook expres wat meer zodat een deel in de vriezer kan. Dat kunnen kinderen ook ontdooien en warm maken in de magnetron. Hoewel ik daar ook geen voorstander van ben hoor. Af en toe geen warme maaltijd of wat soep opwarmen is ook niet verkeerd. Zeker als je je bedenkt hoe de jongeren gaan koken(ahum) als ze eenmaal op kamers wonen.

  Groet,Greet

 6. Ik kende ze al maar ga ze zelf zelden tot nooit kopen. Vind ze toch wat prijzig, zo maak ik liever wat meer en vries ik de rest in of eet ik het de volgende dag verder op. Maar dat gezegd te hebben, is het wel een geweldig alternatief voor mensen die het niet erg vinden om misschien net iets meer uit te geven en heel snel een vrij gezonde maaltijd klaar te maken! Elke dag warm koken is erg moeilijk als je een druk schema hebt en dan is dit natuurlijk wel eens handig.

  • Precies wat jij zegt Naomi: het is een ideale manier om snel en makkelijk een gezonde maaltijd op tafel te zetten. Zeker als je erg druk bent is dit snel klaar, en het is gezonder dan even langs de snackbar karren.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>