Reacties

Wandelen met de hond — 26 reacties

  • Ja, zeker als de zon schijnt en de lucht is strakblauw hebben die wandelingen wel iets. Als het buiten grijs en grauw is, vind ik ze wat meer een verplicht nummer.

  • Het is op zich een heel gezonde en mooie onderbreking, zo'n wandeling na de lunch. Even buiten uitwaaien maakt daarna weer productiever.

   En tijdens deze wandeling trilt mijn Fitbit altijd om me te laten weten dat ik de 10.000 stappen heb gehaald. Ook leuk : )

  • Slim om het te combineren met de kinderen ophalen Mamaissues. Zeker als het een lieve goed opgevoede hond is.

   Toen we nog in de stad woonden waren er ook wel eens ouders met hele grote, enigszins bozige honden en dat was natuurlijk geen succes met al die kinderen.

 1. Die van ons ook. 4x per dag. En in de lunchpauze komt manlief thuis en wandelen we elke dag samen een half uur met de hond. Heerlijk.

 2. Leuk he, zo'n hondje! Wij hebben sinds november een Spaans pupje, uit een asiel. Het is echt een heerlijk beestje! En inderdaad, sinds we haar hebben, wandel ik veel vaker. Vandaag was ze mee naar de voetbaltraining van mijn zoon. Ze heeft echt de dag van haar leven gehad, ze heeft het hele veld rond gerend :-) Toen we naar huis gingen, was ik helemaal verkleumd, en had ik een stomende zoon en hond in de auto.

  • Ja, ik merk ook dat een hond zorgt voor een gezondere levensstijl in de zin dat je meer beweegt! Ik liep al wel hard, maar nu wandel ik tussen de middag dus ook zo 50 minuten. Dat deed ik hiervoor niet.

 3. Tis wel een schatje.
  We hadden vorig jaar de labrador van mijn zwager te logeren.
  Nee, ik ben een kattenmens. Man wat een verplichting zo'n hond. 'Onze' hond moest zeker 3 x per dag er uit. Kostte me drie uur op een dag! Die aanhankelijkheid....dat ik steeds moet bepalen wat er gebeurt. Ik was kapot! Ik vond het grootbrengen van een tweeling makkelijker! Nou, dag wil wat zeggen.
  Voor de duidelijkheid: het was / is een lieve gemakkelijke hond.

  • Ik bof wat dat betreft met de kinderen. Iedereen doet een wandeling met Trixie. En ik heb dus de wandeling rondom de lunch, en meteen de langste van de dag.

 4. Ja het is maar goed dat ik ook honden heb, anders kwam ik lang niet zo vaak buiten. Nu moet ik wel en dan krijg ik zelf ook mijn beweging en frisse lucht. Tinka kan ook altijd los, Akkie moet meestal aan de lijn omdat ie soms lastig is met andere honden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder