Reacties

Emigreren naar Zweden — 15 reacties

 1. Tof! Ik zou ook wel naar Zweden willen emigreren. Ik ben altijd al een beetje geobsedeerd geweest door Zweden, ik spreek de taal en mijn beste vriend woont er! Stel dat ik zou emigreren dan zou het inderdaad Zweden worden denk ik haha.

 2. Fantastische foto. Ik ben nog nooit in Zweden geweest, dus geen idee hoe het land is.
  Ik heb echter ooit een jaar in een ver buitenland gewoond en één ding is me daar goed duidelijk geworden: ik wil mijn familie gewoon even kunnen bezoeken op een zondagmiddag.

  Dus geen Zweden voor mij.

 3. Zweden lijkt me een heel mooi land qua natuur, maar de winter lijkt me een hel. In Nederland voel ik me door de weinige aantal uren al net een mol, laat staan daar. De vele natuur zorgt er ook voor de vele dorpen en steden ver uit elkaar liggen. Dit zou me erg benauwen.

 4. Prachtige foto! Ze hebben het slim en gedegen aangepakt, hun emigratie.
  Ik vind Zweden een heerlijk vakantieland, voor in de zomer. De winters lijken me er niets.
  Ik heb twee jaar een cursus Zweeds gedaan en kan dus redelijk de taal verstaan en een beetje spreken.
  Helana's eigen blog lees ik ook altijd met veel plezier. Ik moest wel even zoeken naar je expat-mama blog, maar heb het gevonden. Er staat geen linkje in de tekst van je huisvlijt-blog (of ik kon het gewoon niet vinden).

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>