‘Waarom ik ga scheiden’

scheidenDe inhoud is beveiligd met een wachtwoord. Om deze te kunnen bekijken, vul het wachtwoord hieronder in:

wachtwoord

Balen hè? Wat doet dat nou met je?
Je klikt verwachtingsvol op een post met een smeuïge titel. Want dat belooft even een interessante post te zijn! Bij voorbaat genietend klik je op de link. Maar dan stoot je keihard je neus op een dichte deur. Want de post blijkt afgesloten te zijn. Eérst moet je het wachtwoord geven. Maar om dat wachtwoord te krijgen moet je het eerst gaan aanvragen.

In zulke gevallen haak ik af. Ik heb echt geen zin om een wachtwoord aan te vragen om een post te kunnen lezen.

Het is een oude discussie: hoe open kun je zijn op een blog?

Blogs zijn openbaar

Persoonlijk vind ik het kenmerkend van een blog dat het publiek is. Anders zou je net zo goed je posts thuis in een mooi Word-bestand kunnen typen en bewaren. Waarom dan een blog beginnen? Tegelijkertijd snap ik de behoefte om jezelf te beschermen. Want mensen kunnen hard zijn.

Maar voor mij is de grens duidelijk: als ik de behoefte voel om een post achter een wachtwoord te zetten dan is hij dus te persoonlijk voor mijn blog. En dan ga ik niet werken met wachtwoorden om een select groepje toch toegang te geven. Dan is hij blijkbaar geschikter voor een dagboek. Of ik zou een heel privéblog maken voor mij alleen.

Hoe reageer jij op beveiligde blogspots? Vind je het prettig? Ga je inderdaad een wachtwoord aanvragen?

N.B. Ik ga overigens niet scheiden. Hoogstens mijn afval .

62 Comments

  • VeggieMo
 1. Joke
 2. madelief
 3. Marga
 4. Willy Wonka
  • Willy Wonka
 5. Louloudi
 6. Pakketje
 7. Consuminderenmetplezier Jolanda
 8. peggy-sue
 9. Ikke
 10. Els
 11. Sanne
 12. Lin

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Refresh