Reacties

Waar is een aansprakelijkheidsverzekering voor? — 13 reacties

  1. Ja.. natuurlijk hebben we die zo ik zeggen, maar ik schrik als ik zie hoeveel mensen het niet hebben.

    Love As Always
    Dimario

  2. Met kinderen en een hond, vind ik een aansprakelijkheidsverzekering wel heel fijn. We hebben het 1x nodig gehad toen onze hond een puber was en tegen een oudere meneer op sprong die daardoor zijn knie brak (vreselijk!). Gelukkig konden we alles wel vergoeden door de verzekering.

  3. Heb zoiets bij m'n inboeldeverzekering. Heb er nog nooit gebruik van hoeven maken en de kans zonder kinderen, huisdieren of auto is ook klein. Voor de vallende dakpak is de VvE verzekerd, zelf heb ik geen dak. Eigenlijk zou ik minder moeten betalen. ;-)

  4. Ja natuurlijk weet ik dat. En ja natuurlijk heb ik die! Ooit een keer gebruik van gemaakt. Oppaskindje kreeg een scheur in haar trui toen ze ergens achter bleef hangen. Ik kreeg niks vergoed omdat haar moeder er niet bij was. Mijn gedachte is dat ze altijd wel iets verzinnen om niet uit te hoeven keren. Maar ik houd ‘m toch maar. Je weet maar nooit.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder