VSM Tamarix gallica gemmae succesvol tegen waterwratjes

VSM Tamarix gallica gemmae

In het tijdschrift GezondNU, nr. 8 2010 vertelt een blije moeder over VSM Tamarix gallica gemmae. Ze heeft het gebruikt tegen de waterwratjes van haar kind. Ze zegt in het artikel:

'Ze zijn nooit meer teruggekomen.'

VSM Tamarix gallica gemmae

Tamarix gallica gemmae is een plantaardig voedingssupplement. Gemmae betekent 'knoppen'. Dat betekent dat dit middel is gemaakt uit de knoppen van planten. In de afbeeldingen bovenaan zie je de plant én een voorbeeld van een flesje met dit middel.

VSM Tamarix gallica gemmae kopen

Een flesje Tamaric gallica gammae koop je onder andere bij Etos voor 20 euro. Maar het is ook te koop bij diverse online drogisterijen. Tot mijn verbazing kun je het NIET kopen bij Holland & Barrett. De goedkoopste versie kwam ik tegen op de site van Hahneman Apotheek. Daar kostte het maar 12,95.

Leestip: Plant tegen wratten.

Similar Posts

6 Comments

  1. Ja, ik heb ook hele goede ervaringen met dit middel, het enige dat hielp!
    Het flesje was bijna opgebruikt en de honderden(!) waterwratjes waren weg.
    Echt een aanrader.

  2. Welke dosering heb je gebruikt? Op het flesje wat ik heb gekocht staat 1 tot 3x daags 2-10 druppels voor kinderen tot 6 jaar. Op de site waar ik heb besteld staat 1xdgs 6 druppels. Mijn zoontje is bijna 5 jaar.
    Gr Sonja

  3. Ik weet niet meer precies hoeveel, maar ik heb toen gemaild naar VSM en meteen antwoord gekregen over hoeveel te geven druppels.Hangt van de leeftij af, meen ik me te herinneren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.