Vruchtenhagel Aldi: in mooie Vruchtenhagelhuisjes!

vruchtenhagel

Ik was maandagochtend bij de Aldi, en zag daar zogenoemde vruchtenhagelhuisjes staan.

Vruchtenhagel Aldi

Ik had de vruchtenhagel van de Aldi bijna gekocht, alleen maar vanwege de verpakking. Want bij ons thuis zijn eigenlijk niet echt liefhebbers voor vruchtenhagel. Maar in gedachten zag ik al een pittoresk dorpje, gemaakt van deze leuke vruchtenhagelhuisjes!

Zo’n doosje kost maar 1,49 en je kunt er dus een heel dorp mee bouwen!

Vruchtenhagel Aldi: Kiekeboe update

Helaas is die leuke verpakking er niet meer in 2023. Maar vruchtenhagel verkopen ze nog wel bij de Aldi. De verpakking lijkt alleen heel erg op die van de Ruijter:

vruchtenhagel Aldi

Hieronder zie je de vruchtenhagel van de Ruijter:

vruchtenhagel de ruijter

Deze kost 2,56 bij de AH terwijl de Aldi vruchtenhagel maar 1,39 kost!

Een andere aanrader bij de Aldi is hun Helaes pindakaas!

Koop jij wel eens iets omdat de verpakking zo leuk is?

Similar Posts

31 Comments

 1. Ik heb ook een keer de fout begaan om een pak te kopen. Om dezelfde reden als jij… Ook onze kinderen houden niet veel van vruchtenhagel maar ze aten deze wel omdat er een soort van snoepjes tussen zaten… de verpakking? Daar keken ze niet eens naar! Erg hè, dat je als moeder zo beinvloed wordt door een leuk uiterlijk.

  1. Ik ben wel blij dat ik niet de enige ben Jet : )

   Dat van die snoepjes herken ik ook. Die zaten een tijdje in de Venz hageslag, een van de weinige A-merken die ik koop. Ineens wou iedereen die hagelslag, vanwege de snoepjes.

  1. Ja, dat doen de fabrikanten en marketing mensen eigenlijk wel heel goed. De dozen van die vruchtenhagel van de Aldi zien er ook zo pittoresk uit, dat spreekt me erg aan.

 2. Nee ik koop zelf nooit iets omdat de verpakking zo mooi is. En zeker niet als het hier niet gegeten wordt. Als ik iets wil kopen dan wil ik nog wel eens op de verpakking afgaan. Maar dat is het laatste jaar ook niet meer, want ik probeer zoveel mogelijk zonder suiker te kopen.

 3. En of ik verpakkingsgevoelig ben!
  Al beni k nog meer te porren voor aanbiedingen, die vaak helemaal geen aanbieding bleken et zijn… Zucht!

  1. Oh ja, dat heb ik ook wel eens. Gewoon omdat er opstaat dat het een koopje is, trap je er soms in. Want dan lijkt het net alsof je heel slim bezig bent als je het koopt.

 4. Wat een grappige huisjes. Mijn zoontje houdt wel van vruchtenhagel. Maar hier hebben we nog 3 pakken op voorraad. Maar anders zou ik ze zo halen.

 5. Ik heb dat eigenlijk alleen met bonmaman jam. Die potten plus deksel zij zo leuk :-)
  En de aardbeienjam en de abrikozenjam vind ik erg lekker.
  Verder kijk ik wel altijd naar de verpakking en lees ik heel veel etiketten omdat we hier lang niet alles kunnen eten.

  1. Ik snap wat je bedoelt VeggieMo. Die potten zijn inderdaad erg leuk om te zien. Ze passen wel bij die leuke huisjes van de Aldi met hun nostalgische uitstraling.

 6. Als ik we het niet gebruiken koop ik het ook niet, maar de verleiding is wel groot. Ik vind het een erg leuke verpakking. Onze kinderen vinden vruchtenhagel wel lekker, onze dochter noemt het altijd “snoephagel”

 7. Ze zijn zeker leuk… nee ik koop niet iets om de verpakking! Ik ben wat dat betreft echt een type dat vooral praktisch dergelijke boodschappen doet.

 8. Wat leuk zeg! Ik heb ze nog niet zien staan. Ja toevallig heb ik laats de grote pot Nutella chocoladepasta gekocht voor Ellis. Ik noem haar altijd lieffie en nu o je zelf een sticker om de glazen pot kopen en zo het bekende logo je eigen maken door bv een naam of liefkoosnaam. Ze vond het super ief alleen is de inhoud inmiddels gedaald tot bodem en niet door Ellis! Germ…..

 9. Vruchtenhagel ken ik niet maar ik veronderstel dat het een soort gesuikerde korreltjes zijn met kunstmatige vruchtensmaak en kleurstof…. Dergelijk broodbeleg koop ik zowiezo niet en ik koop zeker niets omwille van een leuke verpakking.
  In onze Aldi heb ik nog nooit vruchtenhagel gezien dus ik veronderstel dat het assortiment in Nederland niet identiek is of in Belgie.

 10. Ik koop veel te veel omdat het er leuk uitzien :)

  Maar deze zou ik nu niet kopen omdat ik probeer wat minder suiker te eten en als ik het in de kast zet, komt dat niet goed vrees ik;

 11. Ja die zijn inderdaad wel heel leuk :) Ik denk niet dat ze die in de Belgische aldi hebben. Wij zijn niet zo’n hagelslag volk :)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.