Somebody needs a hug

Sinds kort luister ik op zaterdagochtend tijdens het hardlopen voor de afwisseling niet naar country, maar naar podcasts. Zo ontdekte ik Kimberley Quinlans podcast.

Kimberley wil met haar podcasts het leven wat makkelijker maken.

Het mooist aan al haar podcasts vind ik haar introductie, inclusief het gezellige muziekje.

And number three, and I leave the best for last: is to provide you with one big, fat virtual hug! Because experiencing anxiety ain't easy.

Een grote virtuele omhelzing!

Aan het begin van elke podcast zet Kimberley de 3 doelen op een rijtje:

 • Praktische tips voor je dagelijks leven.
 • Inspiratie
 • Een grote virtuele omhelzing: 'And number three, and I leave the best for last: is to provide you with one big, fat virtual hug! Because experiencing anxiety ain't easy.'

Virtuele omhelzing van mij voor jullie : )

Voor alle bezoekers van Huisvlijt, hier is er eentje van mij:

via GIPHY

Vergelijkbare berichten

18 reacties

 1. Ho, ging iets mis met mijn reactie geloof ik. Maar dankje en een digitale knuffel terug. Een echte mag nu toch niet en een digitale vind ik vaak veel beter;).

 2. Dankjewel! Daar ben ik heel blij mee, ik kon hem wel gebruiken. Bij deze een dikke knuffel terug, voor meteen of om te bewaren voor een andere keer :-)

 3. Heb ik net de nieuwe versie van Windows Edge op mijn PC staan werd ik op jouw site overspoeld met reclames die ik absoluut niet wens. Had ik je bijna geblokkeerd. Gelukkig heeft uBlock er een oplossing voor die alle ongewenste reclame eruit filtert.

 4. Ik merk dat ik het handen geven totaal niet mis. Elkaar goed aankijken vind ik persoonlijker. Maar verder ben ik een stuk knuffeliger geworden naar een klein groepje mensen die ik nu wel een knuffel geef en waarbij er zijn die ik voorheen een handdruk en een kus gaf en nu een echte hug.
  Mijn vader met de agressieve vorm van leukemie kreeg in het ziekenhuis bloedtransfusies door verpleegkundigen ZONDER mondkapje. Dus de mensen zonder werkend immuunssysteem/afweersysteem werden ZERO beschermd. Dat was dan weer geen protocol. Gewoon heen en weer hoppend van de ene kankerpatient naar de andere en daarna stond het verpleegkundig personeel onbeschermd gezellig met elkaar te praten.
  Hoe logisch.
  Mensen in zorginstellingen werden opgesloten en kregen ernstige psychische problemen, eenzaamheid. Verder zullen veel mensen overlijden omdat hun behandelingen niet doorgingen vanwege corona. Fikse schade voor de economie. Belgie die elke oudere die overleed in een zorginstelling rekenden tot ‘coronadode’, Italie die de cijfers omhoog krikte voor meer financiele steun, Nederland die vanaf begin maart geen statistiek meer bijhield van de seizoensgriep en niet testte. Hoe kun je mensen voor de gek houden. En ondertussen wel continu praten over ‘zoveel slachtoffers’ door corona. Dat overigens al sinds de jaren ‘60 bestaat en al vaker gemuteerd is.
  We worden bewust bang gemaakt voor een ziekte die wel bestaat, maar lang zo gevaarlijk niet is voor de meeste mensen. Aandacht voor een gezonde leefstijl is er niet of nauwelijks. Maar bangmakerij en dwang volop. Mede aangevoerd door de media. Laat je niet gek maken. De ‘gewone seizoensgriep’ van 2018 kostte meer levens. Voorzichtig naar mensen met een zwakke gezondheid is natuurlijk altijd goed, maar dat geldt net zo voor de gewone griep.
  Deze coronovariant wordt aangegrepen voor diverse agenda’s en helaas te weinig voor het goede. Vorige week las ik in de krant dat Duitse toeristen het in Nederland zo relaxed vonden wat betreft de houding tov corona. Nu ben ik in Duitsland en het is juist hier veel relaxeter. Ja, mensen dragen een mondkapje in de winkel. Maar geen strepen voor afstand en meestal minder afstand dan in Nederland. Dus een ander verhaal weer dan wij krijgen voorgeschoteld door de media.

  Liefs, VeggieMo

  1. Het zijn bijzondere tijden inderdaad VeggieMo, en het valt niet altijd mee daar onze weg in te vinden. Je observatie over Duitsland vind ik intrigerend.

 5. ik heb denk ik 2 keer in mijn leven een podcast geluisterd en ik voel hem niet he haha, weet het niet, misschien moet ik eens gaan zoeken naar een die mij wel aanstaat :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.