Reacties

Vakantieplannen 2020: geen — 26 reacties

 1. Niet, Ik werk sinds maart thuis en ik had al tegen mijn baas gezegd dat het net vakantie leek met als enige verschil dat ik eerst ging werken. Ik geniet van mijn werk/vakantie. 😉

 2. Ik voel me toch verplicht om iets leuks met/voor De kinderen te doen. Ondanks jouw vorige blogje. Al zijn mijn plannen wel minder ambitieus dan eerst. Beetje vrij nemen en tijd met ze doorbrengen, dagje winkelen, misschien naar de zeehondencrèche of gewoon lekker lunchen buitenshuis. Badmintonrackets kopen

 3. • Hier ben ik nu een weekje thuis tot Dinsdag. Gewoon omdat mijn zoo sints vrijdag naar de zomerschool ga voor twee weekjes. Hij heeft een achterstand op gelopen met die periode thuis te zitten. In augustus ben ik dan nog een weekje thuis. Maar we gaan niet op reis deze jaar. We doen gewoon leuke uitstapjes, is ook altijd leuk.

 4. Hoi Nicole. Ik lees al een tijdje jouw blog en begrijp dat jij helemaal niet van vakantie houdt. Vind je het het ook niet leuke om dagjes weg te gaan of s'avonds naar het theater of de bios?

  Zelf houd ik wel van vakantie maar het hoeft niet zo lang van mij. Hooguit een week. Mijn man is een enorme workaholic en blijft toch aan het werk als we thuis blijven.

  Dit jaar hebben we onze vakantie thuis doorgebracht, voelde voor mij niet echt als vakantie

  • De bioscoop vind ik wel leuk Lena, maar het is bijna een jaar geleden dat ik er voor het laatst was geloof ik. Wel ga ik elke zondagavond naar dansles met mijn man : )

 5. As gepensioneerde heb ik doorlopend vakantie maar weggaan doe ik nog niet. Te lastig, het ene land wel, het andere niet. Kans om in quarantaine te komen.
  Moeders blijft thuis.

 6. Ehhh. Weinig vakantieplannen. Ik neem geen vakantiedagen op omdat het te druk is op mijn werk. Maar al dat thuiswerken voelt een beetje als vakantie. In augustus ga ik wel een lang weekend op pad met mijn dochter. Da’s alles.

 7. Ik heb in September 3 week vakantie en heb op 3 dagjes weg na, niks gepland. Ga samen met een vriendinnetje 3 dagen kamperen in Gelderland haha! Eerste jaar in mijn leven dat ik niet naar het buitenland ga, toch wel iets waar ik elk jaar weer naar uit keek..

 8. Ik heb nu drie weken vakantie, de zon schijnt, de dahlia's bloeien, er is een lijst met klusjes en morgen start er een (kleine) verbouwing. En wat voel ik mij fijn thuis met man en zonen! Wij genieten altijd van vakanties thuis, net als jij!

 9. Ik krijg deze week vakantie. Werk in de zorg en ben er zooooo aan toe! Wij blijven ook thuis, wel uitstapjes maken. Heerlijk even niets hoeven. Zijn net verhuist, nieuwbouw woning en kunnen ons ook uitleven in de tuin. Ik kijk er enorm naar uit. En omdat wij nu vrij zijn voelt het voor de kinderen ook als vakantie ook al zijn ze natuurlijk al een hele tijd thuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder