Vakantieplannen 2020: geen

 

vakantieplannen
Mijn favoriete vakantieplannen: geen.

Omdat man en kinderen al sinds maart fulltime thuis zijn, voelt het door hun permanente aanwezigheid, alsof ze al máánden vakantie hebben.

Nu de kinderen officieel zomervakantie hebben, voelt dat dan ook als niet meer dan een formaliteit.

En dat vind ik niet erg, want ik houd er helemaal niet van als het gewone leven tot stilstand komt door de zomervakantie.

Ik vind het fijn zoals het is.

Wat zijn jouw vakantieplannen voor 2020?

Similar Posts

26 Comments

 1. Ja, vanaf maart al, is toch een hele tijd.
  Vakantie is nu ook een formaliteit, de kinderen waren net weer naar de basisschool gegaan. Hans

 2. Bij mij dezelfde plannen als bij jou. Helaas sluipt mijn agenda wel vol, maar liefst wil ik er alleen ‘boeken lezen’ in hebben staan.

 3. Niet, Ik werk sinds maart thuis en ik had al tegen mijn baas gezegd dat het net vakantie leek met als enige verschil dat ik eerst ging werken. Ik geniet van mijn werk/vakantie. 😉

 4. Ik voel me toch verplicht om iets leuks met/voor De kinderen te doen. Ondanks jouw vorige blogje. Al zijn mijn plannen wel minder ambitieus dan eerst. Beetje vrij nemen en tijd met ze doorbrengen, dagje winkelen, misschien naar de zeehondencrèche of gewoon lekker lunchen buitenshuis. Badmintonrackets kopen

 5. • Hier ben ik nu een weekje thuis tot Dinsdag. Gewoon omdat mijn zoo sints vrijdag naar de zomerschool ga voor twee weekjes. Hij heeft een achterstand op gelopen met die periode thuis te zitten. In augustus ben ik dan nog een weekje thuis. Maar we gaan niet op reis deze jaar. We doen gewoon leuke uitstapjes, is ook altijd leuk.

 6. Hoi Nicole. Ik lees al een tijdje jouw blog en begrijp dat jij helemaal niet van vakantie houdt. Vind je het het ook niet leuke om dagjes weg te gaan of s’avonds naar het theater of de bios?

  Zelf houd ik wel van vakantie maar het hoeft niet zo lang van mij. Hooguit een week. Mijn man is een enorme workaholic en blijft toch aan het werk als we thuis blijven.

  Dit jaar hebben we onze vakantie thuis doorgebracht, voelde voor mij niet echt als vakantie

  1. De bioscoop vind ik wel leuk Lena, maar het is bijna een jaar geleden dat ik er voor het laatst was geloof ik. Wel ga ik elke zondagavond naar dansles met mijn man : )

 7. Ook hier geen vakantie. Wel komt mijn kleindochter een weekje logeren. Dat is voor ons ook vakantie. Die week heeft mijn vrouw vrij genomen.

 8. Mijn vakantieplannen zijn eergisteren.. of een dagje ervoor definitief veranderd. We gaan ons beraden of we nog een tent in de tuin gaan zetten.

  Love as always
  Di mario

 9. As gepensioneerde heb ik doorlopend vakantie maar weggaan doe ik nog niet. Te lastig, het ene land wel, het andere niet. Kans om in quarantaine te komen.
  Moeders blijft thuis.

 10. Ehhh. Weinig vakantieplannen. Ik neem geen vakantiedagen op omdat het te druk is op mijn werk. Maar al dat thuiswerken voelt een beetje als vakantie. In augustus ga ik wel een lang weekend op pad met mijn dochter. Da’s alles.

 11. Ik heb in September 3 week vakantie en heb op 3 dagjes weg na, niks gepland. Ga samen met een vriendinnetje 3 dagen kamperen in Gelderland haha! Eerste jaar in mijn leven dat ik niet naar het buitenland ga, toch wel iets waar ik elk jaar weer naar uit keek..

 12. Ik heb nu drie weken vakantie, de zon schijnt, de dahlia’s bloeien, er is een lijst met klusjes en morgen start er een (kleine) verbouwing. En wat voel ik mij fijn thuis met man en zonen! Wij genieten altijd van vakanties thuis, net als jij!

 13. Ik krijg deze week vakantie. Werk in de zorg en ben er zooooo aan toe! Wij blijven ook thuis, wel uitstapjes maken. Heerlijk even niets hoeven. Zijn net verhuist, nieuwbouw woning en kunnen ons ook uitleven in de tuin. Ik kijk er enorm naar uit. En omdat wij nu vrij zijn voelt het voor de kinderen ook als vakantie ook al zijn ze natuurlijk al een hele tijd thuis.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.