Reacties

Verzwaringsdekens review — 14 reacties

 1. Een verzwaringsdeken? Ik had er nog nooit van gehoord, maar bij nader inzien heb ik er ook een. Althans de voorloper er van, maar dan in de vorm van een veren bed. Ik gebruik hem in de wintermaanden vanwege de warmte die hij vasthoudt. Hij weegt ruim 8 kilo en de dikte is circa 20 cm. Het slaapt heerlijk, maar even snel omdraaien is er niet bij.

 2. Ah, wat grappig, toen ik de titel las dacht ik: oh, dat zal ze wel afschuwelijk vinden als ze zich snel claustrofobisch voelt. Maar dat blijkt dus niet zo te zijn!

  Het lijkt mij (ook wat claustrofobisch aangelegd) helemaal niet fijn 🙈

  Het lijkt mij dat de deken mss twee keer zo zwaar had mogen zijn als jullie er samen onder liggen?

  • Daar zeg je me wat Anke. Je zou inderdaad denken dat ik het niet fijn vond, maar warempel. Kleding mag nooit strak zitten, maillots verdraag ik niet, maar zo'n zware deken dan weer wel blijkbaar.

 3. Je hebt ze met verschillende zwaarte. 7,9 of 11 kilo/ Voor kinderen zijn er ook lichtere. Dochter en bonusdochter hebben er beide een vanwege hun autisme en ADHD. Beide slapen nu beter.

 4. Ik moest ook meteen denken aan de zware gestikte deken die ik als kind in de wintermaanden extra op mijn bed kreeg. Wie sliepen toen onder katoenen lakens en wollen dekens. Enkel glas, bloemen op de ramen. Koud!!!

 5. Grappig! Ik dacht ook dat het niks voor jou zou zijn! Ik slaap onder een dekbed met daarover een dekentje. En dan gooi ik ook mijn badjas er nog overheen. Misschien moet ik er ook eens een aanschaffen.

 6. Ik heb er ook eentje. Mijn man vind het niks maar het helpt mij tegen rusteloze benen. En het helpt me ook om niet steeds om te draaien. Ik slaap er rustiger door.

  Ik heb Brentfords gewichtsdeken: 8 kg.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>