Verzwaringsdeken Action voor maar 24,95 in 2023

verzwaarde deken action

Eén van mijn populairste blogposts is over een zogenoemde verzwaarde deken, ook wel bekend als een verzwaringsdeken. En nu is er een verzwaringsdeken van de Action! Hij kost maar 29,95.

Verzwaringsdekens werken kalmerend en helpen een goede nachtrust.

N.B. Wil je meer weten over het hoe en wat van verzwaringsdekens, lees dan mijn post Verzwaarde deken.

Verzwaringsdeken Action

De verzwaarde deken van de Action is 140 bij 200 centimeter groot. Het materiaal is van Polyester en hij is gevuld met glaskralen. (voor het gewicht). Hij weegt 7 kilo, en is volgens de specificaties op het etiket van de verzwaringsdeken geschikt voor mensen die tussen de 65 en 85 kilo wegen. Hij is níet geschikt voor kinderen staat erop.

Nadeel vind ik, dat je hem op de hand moet wassen. Maar goed, dat moet je met alle verzwaarde dekens.

Verzwaringsdeken Action: is die wel goed dan?!

Op Facebook zijn de meeste reacties over de verzwaarde deken van de Action positief. Maar er zijn ook mensen die zeggen dat je een verzwaringsdeken alleen handgemaakt en gepersonaliseerd voor jou moet kopen.

Dat wil ik best geloven, maar niet iedereen heeft daar het budget voor.

Zoals ik het begrijp kun je als volwassene met de verzwaarde deken van de Action best proberen om te kijken of een verzwaarde deken jou bevalt.

Alternatief voor de Action verzwaringsdeken

De goedkoopste verzwaringsdeken die ik verder kon vinden is van Amazon.nl en kost 46,40.

verzwaringsdeken Action

Let op

De zware deken is alleen online te koop bij de Action, dus niet in de winkels! Hij kost nog geen 25 euro in 2023. Kijk dit is de Action verzwaringsdeken:

action verzwaringsdeken

Similar Posts

15 Comments

  1. Ik heb een veel leukere ‘verzwaringsdeken’, nml. Rosie. Ze ligt tegenwoordig op mijn zijkant te slapen. Ik ben een zijslaper. Ik merk dat als ze niet op me ligt ik wat langer tijd nodig heb om in slaap te vallen. Als ze wel op me ligt, dan ben ik binnen vijf minuten in slaap gevallen.

    1. Ik heb de deken ook ik sliep slecht heb een burnout maar ik slaap nu beter ik heb mijn eigen dekbed en de deken daarop heerlijk hij voeld als een warme knuffel

  2. Ik lig onder een dekbed en een sprei en daar gooi ik dan nog mijn badjas overheen voor ik in bed kruip. Ik vind dat zware inderdaad lekker dus het zou echt iets voor mij zijn. Maar ik ben te krenterig om er € 30,- aan uit te geven. En met de hand wassen is ook wel een dingetje, vind ik.

    1. Het is erg fijn ik heb het gehaald na jaren twijfelen bij licovitaal kost nog geen 50 euro is proberen waard het is afgeprijsd ban 150 naar 50 euro.

  3. Zeker als je het nooit geprobeerd hebt, zou ik zo’n goedkoper exemplaar zeker aanraden. Het is anders nogal een investering en het is nog maar de vraag of het werkt. Bij mij werkt het bijvoorbeeld niet, dus ik ben blij dat ik ooit een redelijk goedkoop (wel veel duurder dan die van de Action) exemplaar kocht. Na een poosje op Marktplaats gezet.

  4. Ik heb de verzwaringsdeken nu 3 maanden, ik slaap nu de nacht door ipv altijd last met onrustige armen en benen. Best koop die ik gedaan heb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.