Reacties

Verzwaringsdeken Action voor maar 24,95 in 2023 — 15 reacties

  1. Ik heb een veel leukere ‘verzwaringsdeken’, nml. Rosie. Ze ligt tegenwoordig op mijn zijkant te slapen. Ik ben een zijslaper. Ik merk dat als ze niet op me ligt ik wat langer tijd nodig heb om in slaap te vallen. Als ze wel op me ligt, dan ben ik binnen vijf minuten in slaap gevallen.

  2. Ik lig onder een dekbed en een sprei en daar gooi ik dan nog mijn badjas overheen voor ik in bed kruip. Ik vind dat zware inderdaad lekker dus het zou echt iets voor mij zijn. Maar ik ben te krenterig om er € 30,- aan uit te geven. En met de hand wassen is ook wel een dingetje, vind ik.

  3. Zeker als je het nooit geprobeerd hebt, zou ik zo'n goedkoper exemplaar zeker aanraden. Het is anders nogal een investering en het is nog maar de vraag of het werkt. Bij mij werkt het bijvoorbeeld niet, dus ik ben blij dat ik ooit een redelijk goedkoop (wel veel duurder dan die van de Action) exemplaar kocht. Na een poosje op Marktplaats gezet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder