Reacties

Veldbloemen pracht — 30 reacties

 1. HoiNicole,

  Eigenlijk zou iedereen elk voorjaar een zakje zaadjes moeten krijgen en rondstrooien. Wat zou het er dan allemaal mooi uitzien! En goed voor de bijen ook nog...

  Nee, ik zit niet in het huisje in de bergen. In oktober pas weer.
  Nu ben ik in de Ardennen. Vandaag zelfs een stadswandeling gedaan in Luik...
  Museum bezoek en aan de Maaskant een biertje gedronken...

  Groetjes!

 2. Schitterend zeg! Deze bloemen zie je bij ons niet, want we hebben een hele andere grondsoort. Onze bermen zijn vooral geel met wit (koolzaad, kamille, margrieten, hier en daar wat blauw van chichorei).

  We hebben dit jaar een stukje gazon laten verwilderen en worden beloond met veel bijen die in de hondsdraf en hoefblad rondzoemen. Maar nu moeten we wel op zoek naar een zeis, want geen maaimachine die er meer door komt!:-)

 3. Ik heb op mijn balkon lavendel en violen gezet,ook speciaal voor de bijen en vlinders,en de bijtjes komen elke dag op bezoek en zijn vaak heel druk bezig,heel leuk om te zien. vlinders heb ik nog niet gezien,maar ik hoop ze nog te gaan zien misschien in de zomer. we zitten in de stad dus hier zie je ze heel weinig. bij Albert Heyn heb je speciale zakjes voor een tuin om bloemen te zaaien voor bijen en vlinders ook handig,maar ik heb alleen een balkon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder