Vandaag staat op het menu: curry madras

Kip madras van de Lidl

Door gebrek aan inspiratie viel ik voor de charmes van dit maaltijdpakket van de Lidl. Aangespoord door mijn man die er op wees en beweerde: ‘Volgens mij is dat heel lekker!’

Dat zullen we dus vanavond gaan ontdekken…. Ik ben benieuwd.

Inspiratie nodig? Lees dan mijn post: Wat eten we vandaag?

Wat staat er vabdaag bij jullie op het menu?

Similar Posts

36 Comments

 1. Super handig, dit soort pakketten! Ik zag laatst op tv dat bedrijven als Hello Fresh ook zware concurrentie hebben van dit soort verspakketten, omdat je dan niet voor de hele week direct eten in huis hebt. Ik vind ze lekker in ieder geval :D

 2. Heb deze pakketten al een aantal keren gekocht, zowel bij AH als bij de Lidl, ook goed geprijsd en er zit (bijna) alles in. Bij de soeppakketten hoef je alleen maar water en olijfolie in huis te hebben. Vergeleken bij Hello Fresh en consorten is de prijs erg goed en dit kunt je gewoon zelf kopen en je hoeft niet thuis te blijven voor een bezorger. Had laatst (gelukkig met korting) een tijdje Marley Spoon maar vond het matig tot slecht de spullen waren echt niet vers en als je een grote eter bent is een 2-persoons doos zeker niet voldoende. Nu met korting vond ik het redelijk maar als je de normale prijs betaald is het veel te duur althans dat is mijn mening.

 3. Ik heb al diverse pakketten gehad, erg lekker en makkelijk. Groenteteelt met voor kind 2 vegahackt, lekker! De soepen zijn ook vrolijk. En de madras ook. Er komen er steeds meer!!! Eet smakelijk.
  Ik eet home made spaghetti ook jammie.

 4. Makkelijk en lekker,
  Weten vanavond gemarineerde (zelf) kipkluifjes met
  aardappelpuree en granberries gekookt in port en mandarijnensap
  en gezoet met hong en kaneel

  Loes

 5. ook curry maar zonder pakjes of pakket ,gewoon alles in huis aan kruiden en groenten en kokosmelk.ook voor alle gerechten van de komende week.

 6. Boerenkool, zoete aardappel, en een restje courgettespaghetti met een groentensaus. Dat klinkt vreemder dan het is :-) Smakelijk eten ! Groetjes, Anne-Marie

 7. Had laatst het tomaten-pastinaak-soeppakketvan appie. Een aanrader!
  Vanavond aten wij sperziebonen, steak de boeuf en rösti met spitskool. Erg lekker!

 8. En, was het lekker?
  Wij hebben rijst met ananas, sperzieboontjes en gemarineerde kipfilet (in kleine stukjes) gegeten…Mmmm, was echt heerlijk!

 9. Mijn man wil ze ook steeds proberen… Toch maar een keer toe gaan geven, want zie veel mensen die het eten en begin nu wel nieuwsgierig te worden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.