Reacties

Made in Afrika: unieke tuinbeelden van gerecycled materiaal — 40 reacties

  1. Wat mooi als cadeautje. Lekker origineel om te geven en ook nog met een leuk verhaal er bij. Zou het wel veilig zijn om in de tuin te zetten? Ze jatten tegenwoordig alles uit je tuin. Bij ons in de buurt wordt er geregeld wat uit de tuin gestolen van ijzer :-( Ik zou ze denk ik in de vensterbank zetten. Die drie kikkers zouden daar uitstekend staan :-)

    • Oh wat akelig Mario. Daar had ik nog niet aan gedacht. Het scheelt wel dat we hier op het platteland wonen denk ik. Maar dat is wel vervelend inderdaad, als mensen zoiets uit je tuin jatten...

  2. He he, eindelijk tijd om weer eens te lezen op jouw website. Een huilbaby gooide wat roet in het eten, haha. Maar hoe tof zijn deze tuinbeelden! Mijn moeder is dol op dit soort dingen en is in januari jarig. Ik sla de link op en ga wat bestellen!

  3. Mooi verhaal, ik werd wel nieuwsgierig toen ik tuinkoe las haha - dus ik heb even gespiekt op de site. Wat een mooie zitten ertussen. Mijn favoriet was de flamingo.

  4. Het zijn inderdaad mooie vogels! Wat goed om te weten dat ze van gerecycled materiaal worden gemaakt en dat de kunstenaars er ook wat mee verdienen. Ze zijn heel leuk om als cadeau te geven.

  5. Bijzonder mooi! Mijn blik viel op de jufferkraanvogel maar onmiddellijk daarna ook op de merel (Merel is de tweede naam van ons dochtertje). Mooie en duidelijke site ook. Ik ga het Huib laten zien.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder