Reacties

Onze V en D is nu een Hema outlet — 25 reacties

  1. Een Hema outlet is super. Ik snap best dat dat een succes is. In "die van ons" zit tijdelijk een woonoutlet. Dit jaar of volgend jaar wordt het pand gesloopt en wordt er een nieuw pand gebouwd. Ik ben benieuwd welke winkel er dan in komt.

  2. In Alkmaar zit er ook iets kunstachtigs in maar heb daar eigenlijk nog nooit publiek gezien.
    Hoop dat er snel een winkel inkomt. Die in Arnhem vond ik leuk! Een Hema outlet lijkt me ook wel wat!

  3. Bij ons zou ik het van de V en D in de stad niet weten (kom vrijwel nooit in de stad). Maar in een pand hier in de buurt, waar een schoenenreus zat (zelfde lot ondergaan), zit nu een hemarkt (vind het best een leuke woordspeling) oftewel een hema outlet. Ik loop er zo eens in de twee weken even binnen, het assortiment wisselt snel en soms haal ik er echt leuke dingen voor een nog leuker prijsje (van de week nog een telefoonhoesje voor 1 euro). Ook hier zijn er altijd wel klanten binnen. Ik vind het een vooruitgang want ik kwam nooit bij de schoenenreus, maar dit is wel echt een aanvulling voor de buurt naar mijn mening.

    • De Hemarkt is bij ons weg zag ik gisteren, nu opent er binnenkort en Zeeman. Ik weet nog niet wat ik daarvan vind. Een winkelcentrum wat verder op heeft er ook eentje en daar ga ik eigenlijk nooit speciaal naartoe (kom er wel voor de lidl), dus of ik dit ook een aanvulling voor de buurt zal vinden moet ik nog even ervaren.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder