Onze V en D is nu een Hema outlet

v en d
De eerste verdieping herinnert nog aan de V&D. Maar beneden heerst nu de Hema.

De leegstaande V&D in Doetinchem is nu een outlet van de Hema. Tenminste, een deel van het gebouw is ingericht door de Hema. En het is volgens mij nu al een succes! Want ik zie er veel mensen in en uit lopen. En zelf ben ik er natuurlijk ook al geweest. Want ik houd van de Hema. En al helemaal als ik er dingen kan kopen voor lage prijzen : )

Lees ook mijn post over de Hema klantenpas.

Bovendien ben ik aangenaam verrast dát er weer een winkel in zit. Omdat Doetinchem niet een grote stad is, vreesde ik dat het pand permanent leeg zou blijven staan.

Hoe is het ondertussen met de voormalige V&D ‘s bij jullie in de buurt?

Similar Posts

25 Comments

 1. Bij ons hetzelfde! Hemarkt zit erin. Ik kocht er al leuke kleren voor de kinderen en schreef er ook blogje over.
  Hema is en blijft een prima winkel.

 2. Haarlem
  Nu Gather leuk apart met kunstenaars
  Ook restaurant koffie bar en felegenheid om te internetten
  Op de BG

 3. Een Hema outlet is super. Ik snap best dat dat een succes is. In “die van ons” zit tijdelijk een woonoutlet. Dit jaar of volgend jaar wordt het pand gesloopt en wordt er een nieuw pand gebouwd. Ik ben benieuwd welke winkel er dan in komt.

 4. In Alkmaar zit er ook iets kunstachtigs in maar heb daar eigenlijk nog nooit publiek gezien.
  Hoop dat er snel een winkel inkomt. Die in Arnhem vond ik leuk! Een Hema outlet lijkt me ook wel wat!

 5. Bij ons zou ik het van de V en D in de stad niet weten (kom vrijwel nooit in de stad). Maar in een pand hier in de buurt, waar een schoenenreus zat (zelfde lot ondergaan), zit nu een hemarkt (vind het best een leuke woordspeling) oftewel een hema outlet. Ik loop er zo eens in de twee weken even binnen, het assortiment wisselt snel en soms haal ik er echt leuke dingen voor een nog leuker prijsje (van de week nog een telefoonhoesje voor 1 euro). Ook hier zijn er altijd wel klanten binnen. Ik vind het een vooruitgang want ik kwam nooit bij de schoenenreus, maar dit is wel echt een aanvulling voor de buurt naar mijn mening.

  1. De Hemarkt is bij ons weg zag ik gisteren, nu opent er binnenkort en Zeeman. Ik weet nog niet wat ik daarvan vind. Een winkelcentrum wat verder op heeft er ook eentje en daar ga ik eigenlijk nooit speciaal naartoe (kom er wel voor de lidl), dus of ik dit ook een aanvulling voor de buurt zal vinden moet ik nog even ervaren.

 6. Hier is het v&d pand nog zoals het was toen hij sloot. De hemarkt zat in het oude mexx gebouw maar is helaas alweer weg. Ik kwam daar wel graag snuffelen.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.