Reacties

Mommy Wars: volgens mij bestaan ze niet — 6 reacties

  1. De term Mommy Wars doet het waarschijnlijk erger voorkomen dan het is, maar ik zie het wel degelijk soms gebeuren dat moeders al meteen een oordeel klaar hebben omdat je een bepaalde keuze maakt die ze zelf niet zouden maken. En dat is jammer. Gelukkig gebeurt het nog veel vaker dat men elkaar wel gewoon lekker in hun waarde laat.

  2. Nou... ik weet het niet hoor. Zeker op gebied van gezond eten en opvoedregels zie ik soms hele felle en foute reacties, zowel op Facebook als op het schoolplein.
    Ik probeer er niet aan mee te doen, maar sommige mensen halen me echt het bloed onder de nagels vandaan (de moeder wiens zoon mijn zoon op school beet omdat hij dacht dat het iemand anders was(?), en daar geen excuses voor aanbood, maar vervolgens wel een paar dagen later in de bibliotheek keihard zei: "zeg, die hondenpoep die daar ligt, die heeft jouw zoon zeker naar binnen gesleept?" Daar was ik toen ook niet heel beleefd tegen.) Laten we het erop houden dat we heel passief-agressief nog altijd net doen of de ander niet bestaat.

  3. Ik denk dat het over het algemeen meevalt. Af en toe denk ik ook wat, maar zeg nooit iets tegen de desbetreffende moeder. Ik doe het zelf ook niet perfect en ik denk dat de meeste moeders ook gewoon hun best doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder