Uitje naar Oberhausen en nieuw smartphone hoesje

Vanochtend gingen we met het hele gezin naar Oberhausen. Mijn jongste zoon kocht een nieuw smartphone hoesje voor 4,50 en we dronken koffie bij de Starbucks.

starbucks
Mijn oudste zoon (links) wil nooit op de foto…

smartphone hoesje

 

Dit smartphone hoesje is een soort sok. En er zit een handig ritsje in voor muntgeld!

Zie ook mijn post over een Action telefoonhoes.

Reacties op Uitje naar Oberhausen en nieuw smartphone hoesje

 1. Maar goed dat hij zulk lang haar heeft, kan hij zich tenminste verstoppen…!! Onze oudste (15) heeft er ook een hekel aan hoor. Die probeert er ook altijd onderuit te komen.

  Ik ben nog nooit in Oberhausen geweest. Bij ons vandaag gaan we wel een naar Nordhorn.

 2. Haha ik heb ook nog foto’s van mezelf van vroeger waar ik er ongeveer zo op stond, nu schaam ik me kapot natuurlijk en zou ik willen dat ik de tijd terug kon draaien en gewoon even normaal kon doen. ­čśŤ Dat hoesje is echt hilarisch trouwens.

 3. Dat hoesje vind ik echt heel erg grappig.
  Gezellig zo’n winkeluitje samen met je kinderen. Dat doe ik ook graag zo nu en dan.
  Mijn kinderen hadden toen ze jonger waren weleens de neiging om gekke bekken te trekken op een foto.

  • Ja, we gingen met het hele gezin Godelieve. Van te voren wilden de jongens niet mee, maar soms moet je ook wat voor een ander over hebben! En toen ze er eenmaal waren vonden ze het best gezellig volgens mij.

 4. Mijn jongste zoon had op die leeftijd net zulk haar (en volgens mij doet jouw zoon nu dezelde soort opleiding).
  Ik ben nooit in Oberhausen geweest. Als kind reed ik vaak met mijn ouders langs de afslag ‘Arnhem – Oberhausen. En ik wilde zo graag dat we die afslag eens namen. Ik wilde zo graag naar het buitenland, maar helaas hadden mijn ouders die ambities absoluut niet en zo kwam ik pas rond mijn 18e voor het eerst in een ander land. Met manlief op vakantie die toen nog mijn vriendje was.
  Leuk zo’n dagje weg met de kinderen ­čÖé

 5. :), zoonlief kan zich wel lekker verstoppen achter zijn lange haren… Gelukkig willen onze kinderen nog graag op de foto, al zal dat ook wel anders worden als ze gaan puberen!
  Leuk ook, even naar Oberhausen, is altijd goed!

 6. Je hebt echt zulke leuke kinderen! En leuk zo’n uitje naar Die Heimat ­čÖé
  Mijn man had vroeger ook zulk haar. Nu nog steeds trouwens. En hij stond ook altijd raar op foto’s. En nu nog steeds.

 7. Wanneer ik een reactie geef op een blogbericht staat er ‘Speak Your Mind’ en gelukkig doen je kinderen dat ook. Wel fijn dat ze allemaal mee zijn gegaan.
  Leuk dat jullie weer naar Oberhausen zijn geweest. Ik heb begrepen dat het een gezinstraditie is.

Laat een reactie achter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.