Reacties

Uitje naar Oberhausen en nieuw smartphone hoesje — 17 reacties

 1. Maar goed dat hij zulk lang haar heeft, kan hij zich tenminste verstoppen...!! Onze oudste (15) heeft er ook een hekel aan hoor. Die probeert er ook altijd onderuit te komen.

  Ik ben nog nooit in Oberhausen geweest. Bij ons vandaag gaan we wel een naar Nordhorn.

 2. Haha ik heb ook nog foto's van mezelf van vroeger waar ik er ongeveer zo op stond, nu schaam ik me kapot natuurlijk en zou ik willen dat ik de tijd terug kon draaien en gewoon even normaal kon doen. :P Dat hoesje is echt hilarisch trouwens.

 3. Dat hoesje vind ik echt heel erg grappig.
  Gezellig zo'n winkeluitje samen met je kinderen. Dat doe ik ook graag zo nu en dan.
  Mijn kinderen hadden toen ze jonger waren weleens de neiging om gekke bekken te trekken op een foto.

  • Ja, we gingen met het hele gezin Godelieve. Van te voren wilden de jongens niet mee, maar soms moet je ook wat voor een ander over hebben! En toen ze er eenmaal waren vonden ze het best gezellig volgens mij.

 4. Mijn jongste zoon had op die leeftijd net zulk haar (en volgens mij doet jouw zoon nu dezelde soort opleiding).
  Ik ben nooit in Oberhausen geweest. Als kind reed ik vaak met mijn ouders langs de afslag 'Arnhem - Oberhausen. En ik wilde zo graag dat we die afslag eens namen. Ik wilde zo graag naar het buitenland, maar helaas hadden mijn ouders die ambities absoluut niet en zo kwam ik pas rond mijn 18e voor het eerst in een ander land. Met manlief op vakantie die toen nog mijn vriendje was.
  Leuk zo'n dagje weg met de kinderen :-)

 5. :), zoonlief kan zich wel lekker verstoppen achter zijn lange haren... Gelukkig willen onze kinderen nog graag op de foto, al zal dat ook wel anders worden als ze gaan puberen!
  Leuk ook, even naar Oberhausen, is altijd goed!

  • Het ligt ook erg aan het kind. De meisjes doen niet raar over op de foto gaan. Maar mijn 14 en 18-jarige zoons wel. De jongste vindt het weer geen probleem.

 6. Je hebt echt zulke leuke kinderen! En leuk zo'n uitje naar Die Heimat :)
  Mijn man had vroeger ook zulk haar. Nu nog steeds trouwens. En hij stond ook altijd raar op foto's. En nu nog steeds.

 7. Wanneer ik een reactie geef op een blogbericht staat er 'Speak Your Mind' en gelukkig doen je kinderen dat ook. Wel fijn dat ze allemaal mee zijn gegaan.
  Leuk dat jullie weer naar Oberhausen zijn geweest. Ik heb begrepen dat het een gezinstraditie is.

  • Het is inderdaad een traditie. Maar ik heb het wel verplicht gesteld dit jaar, want ze wilden eerst niet allemaal mee. Gelukkig bleken ze het vervolgens leuk te vinden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>