Uitje met mijn jongste dochter

uitje
Lunch bij Bon Appetit in Winterswijk

Sommige mensen gaan graag een dagje uit naar een grote stad als Arnhem, Utrecht of Amsterdam. Maar ik ga graag een ochtendje naar Winterswijk. Dat is een half uur rijden, en het is dermate populair bij de Duitsers dat ze er vaak ook Duitse menukaarten hebben. Winterswijk is gezellig, overzichtelijk, gratis wat betreft parkeren, en dankzij de vele Duitsers waan je je nog een beetje in het buitenland ook.

Mijn jongste dochter, die Engels studeert, heeft maar liefst 3 weken herfstvakantie. Het leek me leuk om in haar laatste vakantieweek nog 'iets gezelligs' te doen.

Naar Winterswijk dus!

Similar Posts

10 Comments

  1. Gezellig!
    Amsterdam laat ik de laatste tien jaar ook liggen, er zijn veel meer andere fijne plaatsen in Nederland. Voor een echt uit-gevoel vind ik koffiedrinken in Het oude postkantor, in Bennekom heerlijk. Dichtbij, in een kneuterig gezellig dorpje. Of met iemand naar het Arnhemse Openluchtmuseum.

    1. Het oude postkantoor in Bennekom ga ik eens opzoeken. Ik heb binnenkort een lunch met drie schoolvriendinnen en we zouden halverwege rondom Ede afspreken. Volgens mij ligt Bennekom daar ook wel in de buurt toch?

  2. Wat ‘n leuke foto! Ik was deze zomer nog in Winterswijk! Heerlijk gefietst en gewandeld in de omgeving en eindelijk Villa Mondriaan bezocht!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.