Reacties

Een privédetective inhuren? Huh? — 29 reacties

 1. Je leest er vaak over in boeken en ook dan staat er eigenlijk bij dat iedereen het kan worden, best raar eigenlijk, maar goed dat heb ik met mijn eigen opleiding ook mee gemaakt. Ik zal er hopelijk nooit een nodig hebben, maar ik kan me best voorstellen dat het in bepaalde gevallen goed kan zijn er een in te kunnen schakelen.

  • Ik vind het ook apart dat iedereen detective kan worden. Mijn voorkeur zou dan toch uitgaan naar een privedetective die vroeger bij de politie was bijvoorbeeld.

 2. ik heb lang geleden ook eens een artikel over detective bureau's geschreven, net als jij dacht ik in eerste instantie vooral in film termen en kwam ik er achter dat ze heel veel zinnige dingen doen...
  Hulde overigens voor de prive detective op de foto's !

 3. Grappig, ik heb twintig jaar geleden geprobeerd te achterhalen of er in Nederland prive-detectives waren omdat ik er een boek over wilde schrijven (zoiets als de boeken van Sue Grafton, maar dan op z'n Hollands), maar toen speelde dat nog helemaal niet. Misschien kan ik nu toch dat idee weer eens oppakken.
  Het is wel jammer dat de groei van dit beroep vooral te danken (wijten) is aan het feit dat de politie niet echt meer aanspreekbaar is voor 'kleine' problemen.

 4. Een echte jongensdroom was dat vroeger. Zag er laatst nog één op tv bij een programma van mensen die vreemd gaan. Als je al een detective moet inhuren om je man/vrouw te controleren. Duur grapje trouwens zo'n detective

 5. Leuke post, haha die foto's! Ik heb er geen ervaring mee, maar ik had er inderdaad een heel ander beeld bij. Het lijkt me wel handig als je iets hebt aangegeven bij de politie, maar zij het verder niet oppakken.

 6. Ik zag je foto al op Instagram, echt geweldig!
  Als ik het nodig zou vinden zou ik zeker overwegen op een privé detective in te huren, helaas kan mijn portemonnee dit niet aan vrees ik. Gelukkig ben ik nog nooit geconfronteerd geweest met de problemen in jouw lijstje, hopelijk blijft dat ook zo.

 7. Wat een grappig artikel, maar ook interessant. Gelukkig heb ik er nog nooit een nodig gehad, maar in sommige gevallen kan ik het best begrijpen. Een dierbare van mij heeft ook heel lang in zo'n situatie gezeten waarbij ze best iemand had kunnen gebruiken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder