Reacties

Tweedehands auto-tje — 15 reacties

 1. 800 euro? Geen idee! Ik ben net zo'n nitwit met auto's, maar koop ze wel altijd tweedehands.

  Die verzekering vind ik wel erg duur... Ik betaal 100 euro per JAAR! Nou is dat autootje wel lichter (Daihatsu cuore) en heb ik 16 jaar schadevrij, maar dan nog.
  Hebben jullie alleen WA? Een meer uitgebreide verzekering heeft nl geen zin bij autootjes met weinig restwaarde. Die worden eerder total loss verklaard en dan krijg je de restwaarde. Daarbij: als de schuld bij de ander ligt, dan vergoed die schade.

  • Precies! Soms begint ze al rond een uur 7 's ochtends. En in de winter is het dan aardedonker, en ze moet door een groot bos. Dan is zo'n autotje toch veiliger.

 2. Fijn voor haar! De verzekering vind ik idd wel aan de dure kant, het is bijna een keer zoveel als wat ik betaal... maar ik weet natuurlijk niet hoe hij dan verzekerd is.

 3. Alles meer dan 500 euro is te veel is tenslotte een bijna 20 jaar oude 106.Verzekering zal wel zo duur zijn ivm leeftijd/schadevrije jaren maar vaak is CB wel duur dus kan dat echt niet goedkoper ?

 4. Oh wat fijn een autootje. Ik zou ook iets van 1500,- zeggen, maar is idd lastig zeggen alleen aan de foto.
  Verzekering klinkt duur, maar valt eigenlijk wel mee denk ik, je moet toch ergens schadevrije jaren beginnen op te bouwen. Overweging kan zijn om de auto via jullie te verzekeren, dat heeft mijn moeder jaren gedaan met mijn zusje, zodat de verzekering goedkoper was omdat mijn moeder veel schadevrije jaren heeft. Onlangs heeft mijn zusje de verzekering overgenomen en kon ze 2 schadevrije jaren van mijn moeder overnemen, zodat ze niet helemaal op nul begint.

  • Bedankt voor het meedenken over de verzekering. Mijn dochter heeft het goed uitgezocht en concludeerde dat dit de voordeligste was. Maar ik zal haar toch nog even tippen of het niet toch goedkoper kan.

 5. Geen idee wat ze er voor betaald heeft, maar als de auto van een bekende komt, zal ze vast niet de hoofdprijs betaald hebben denk ik zo :-) Leuk blog heb je. Prettige manier van schrijven ook. Ik kom zeker nog eens bij je op visite!

 6. Geen idee. Voor haar wss een leuke meevaller qua prijs. Wel een herlijk idee dat ze niet zo'n donker stuk hoeft te fietsen. Zeker niet vandaag de dag.
  Groet, Wilma

 7. €500? Mooie prijs denk ik.

  En idd Cb is heel duur! Kan echt goedkoper, ondanks geen schadevrije jaren. Ditzo is al goedkoper en goede ervaring mee gehad. Over CB ook tevreden hoor. Goede verzekeraar, maar erg prijzig....

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder