Reacties

Trouwjurk — 28 reacties

 1. Prachtig ! Kan me voorstellen dat jij hem wel wilt...ik wil hem ook wel (pas ik alleen niet in..haha) :-)
  Ja Beyer Besselink is wel een zeer bekende, kwam mijn jurk ook vandaan :-)

  • Wat leuk dat jouw jurk er ook vandaan komt Marga. Mijn moeder kocht er destijds ook haar trouwjurk. Ze gaan al best lang mee geloof ik. Terwijl het plaatsje Beltrum waar ze zitten best heel klein is.

  • Ja hè?! Dat vond ik ook. Maar mijn zus vond hem niks. Ik had haar de foto gemaild, maar zij denkt meer aan een zeemeerminstijl zodat haar 'curves' goed zichtbaar zijn. Dat vindt haar toekomstige man namelijk ook erg mooi.

 2. Beeldschone jurk. Als je op de trouwdag van je zus met haar wilt concurreren, moet je hem zeker kopen, haha.
  Ook mijn jurk kwam in 1979 van Beijer Besselink, die toen ook nog een kleine vestiging in Hengelo (O) hadden, waar ik hem heb gekocht. Hij kostte precies fl. 199,00 en hing bij de avondjurken. Was wel wit, overigens.
  Ook toen al vond ik het zonde enorme bedragen voor een trouwjurk uit te geven.

  • Wat een fijne prijs voor een trouwjurk: 199,-! Het hoeft natuurlijk ook niet per sé officieel een trouwjurk te zijn. Een witte avondjurk kan ook prima.

   Ik wist niet dat ze eerst in Hengelo zaten!

   Het zou natuurlijk wel heel ludiek zijn als ik in die jurk zou komen opdraven op de bruiloft ; )

 3. Het is een prachtige jurk. Ik ben een soort van allergisch voor trouwjurken (en trouwpartijen) en je moet slank zijn wil zo'n wit gevaarte je staan. Maar ik ga de pret niet drukken ;-) Wij zijn getrouwd in Schotland zonder toeters en bellen en ik had een (mini-)jurkje uit de kast getrokken.

 4. Whahahahaha als zij hem niet koopt doe jij het, geweldig!

  ja, ik denk dat ik dat ook zou zeggen, maar goed, het moet ook staan natuurlijk. Ik heb een periode say yes to the dress gekeken en echt, soms kwamen ze met jurken aan dat je denkt, neeeeeeeeeeeeeee maar dan blijkt het de mooiste te zijn van allemaal. En wat jij denkt, oh prachtig dat is hem! Staat dan voor geen meter, lol

  X

  • Ja dat zeiden ze bij Beijer Besselink ook al: je moet een jurk echt passen!

   Mijn zus mailde me ondertussen dat ze een strakkere stijl wil, waar je haar welvingen beter in kunt zien.

  • hi hi als zij dat kan hebben moet ze dat vooral doen :D Ze vind haar jurk wel, i'm sure. Ennuh, trouwens nog gefeliciteerd voor jouw zus alvast met dit voorgenomen huwelijk!

   Zelf ben ik gehuwd geweest maar ja, ik was ook 8 maanden zwanger, datum stond al 2 jaar, maar goed, lol... dus ik ben simpel gehuwd, ook geen feest of wat dan ook erop of eraan.

   X

 5. Hij is echt prachtig. Mijn dochter is bruidsfotografe en ik zie daardoor heel wat bruiden op haar foto's. En evenveel mooie bruidsjurken, maar deze is wel van het soort dat mijn favoriet is hoor. Er zijn veel bruiden in strapless jurken, maar niet allemaal kunnen ze die hebben. Dan komt er net iets teveel buiten de jurk hangen zal ik maar zeggen... En dat zie je dan niet in de spiegel (achterkant) maar wel op de foto. Daar zou elke bruid toch rekening mee moeten houden.
  En je moet met zo'n jurk ook echt rechtop zitten tijdens de ceremonie, of dat nou in de kerk is of in het gemeentehuis.
  Afijn, iedere bruid moet natuurlijk een jurk kiezen die zij het allermooiste vind, maar deze jurk die jij ons laat zien, kan niet mis...
  Fijn weekend,
  Liefs,
  Mirjam

  • Dat zijn wel slimme aandachtspunten die je daar noemt Mirjam! De jurk moet inderdaad ook als je zit mooi zijn. En vetrolletjes boven een strapless jurk is inderdaad toch wat minder charmant.

 6. Als ze me deze nou gewoon hadden laten zien tijdens mijn zoektocht naar 'de' jurk had ik 'm wellicht nog gekocht ook in plaats van mijn jurk uit China voor het schokkende bedrag van €75,- (incl verzending!) Hij zat wel perfect trouwens...

  Prachtig exemplaar in elk geval...ik hou echt van jurken met schouderbandjes!

 7. haha dan gaan jullie als familie ook in zulke jurken toch|?? Mss wil ze wel een bridal party net als hier. vier mannen en vier vrouwen. Een jurk heb je dan al. Of je renew your vows met je man en dan komen al je bloglezers.. Gezellig toch!!
  Groet, Wilma

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder