Reacties

Tijd voor de voorjaarsgordijnen! — 22 reacties

 1. Ja ik verander veel in huis. Alle bontkussentjes en winterplaids maken plaats voor de zomerversie. En alle donkere accessoires ook. Allemaal lichte kleurtjes erin, zoals wit en roze.Heerlijk hoor!

  • Ja, het is verrassend hoeveel een verandering van kleur doet hè? Ik heb gisteren ook de kussenhoezen vervangen, en de hele woonkamer lijkt wel lichter.

 2. Allereerst leuk bij jou opgestoken haar.????

  Voorjaar heb ik wel zin om alles lichter te maken en schoon te maken.
  Dit jaar geen grote schoonmaak gedaan.
  Krijg wel de kriebels.

  Ga vandaag ook ssessoires in een lichte klleur neerzetten.
  En tracteer mezelf op een bos gele tulpen

  Fijne Paasdagen

  En

 3. Leuk idee! Doe je dat alleen in de huiskamer? Of op meer plaatsen?
  Ik verander wel de accessoires, kussenhoezen, plantenbakjes, zulke dingen. Ik zou wel eens andere gordijnen willen, dat wel :)

 4. Niety echt veel. Kaarsen aan de kant en verder nog even kijken.
  Ben iemand aan het helpen met de schoonmaak, ivm haar zwakheid. Mensjes zo happy.
  groet, Wilma

  • Ja, het is inderdaad wel even een werkje. Aan de andere kant: het kostte me eigenlijk maar 15 minuten om de gordijnen en kussenhoezen te wisselen.

 5. Een aantal kaarsen gaan weg, dekentjes worden opgeborgen en ik ben zowaar de kasten grondig aan het uitmesten. Zoonlief heeft ook de kriebels, wat die allemaal uit zijn kamer sleept?? Hij gaat zijn kamer een heuse make-over geven. We zijn benieuwd????

 6. Ik verander niet veel in huis, al gaat er vaak wel een bezem door alles wat in huis staat... soms wat details, beeldjes of iets dergelijks maar verder niet.

  Heb je voor de zomer vrolijke vogeltjes op de gordijnen? Ben verder niet nieuwsgierig hoor ;)

 7. Hoewel ik nog niet echt het Lente gevoel heb ,staan er wel overal hyachinten binnen en andere voorjaarsbloemen. de warme plaits heb ik ook nog liggen . Maar als het zonnetje wat warmer wordt dan komt hier ook het voorjaar binnen hoor door andere kussens en gordijnen plaids enz. Oja ik heb wel het grote warme vloerkleed opgerold en er kleinere ronde gehaakte kleedjes voor terug gelegd.

  • Het klinkt alsof het voorjaar nog eventjes samenwoont met een stukje winter, maar dat het niet lang duurt voordat de winter definitief uit je huis is : )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder