Reacties

The Strays film op Netflix — 7 reacties

 1. Haha je weet het wel weer te verkopen. Geen aanrader en nu ben ik toch nieuwsgierig :-)
  Het verhaal doet me in de verte denken aan een - overigens prachtig - boek dat ik vorig jaar las: De vervlogen helft van Brit Bennett. Dit gaat over identiteit. Een tweeling die in Amerika wordt geboren. Ze lijken blank, maar zijn volgens de burgerlijke stand zwart. Het ene meisje gaat later in de grote stad leven als blanke, maar ze voelt zich meer thuis bij haar zwarte buurvrouw. Doordat ze een deel van zichzelf verborgen houdt, kan ze niet vrijuit leven. Een heel mooi genuanceerde roman over identiteit. In Amerika is een gemeenschap die er blank uitziet, maar als black geregistreerd staat. Zij identificeren zich ook met het zwarte ras.
  Afgelopen weekend zag ik trouwens een superleuke film op DisneyPlus: Het wilde avontuur.
  Een spannende jeugdfilm met Harrison Ford, naar het boek The call of the wild van Jack London. Misschien is dat wat voor jou? Weet niet of het te spannend of zielig voor je is.

  • Dat boek dat je beschrijft lijkt me heel mooi Anita. Dat ga ik opzoeken.

   De spannende jeugdfilm spreekt me wat minder aan. Ik ben eigenlijk niet zo van de jeugdfilms en ook niet van verhalen waarin mensen avonturen beleven ; )

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder