Reacties

The lost daughter film op Netflix — 12 reacties

 1. Lijkt wel goeie film. Ik wel erg van deze mooie film. Zit verhaal erin. Helaas hebben wij geen netflix. Moederschap in Grey’s Anatomy groot gelijk dat de kinderen eerst belangrijker is om pauzeren. Serie in zk. is zeker prachtig om te zien. Ik kijkt elke week ernaar. Soms neemt ik op. Dan kan ik terug zien.

 2. Nee, ik kan me daar weinig bij voorstellen. Een time out nemen van je kinderen. Ik voelde ook nooit dat ik me 'in dienst stelde van mijn kinderen'.
  Maar ik heb waarschijnlijk weinig ambitie of zo. Heb je enorm veel behoefte aan persoonlijke ontplooing en carriere, regel dat dan met je partner.Of krijg geen kinderen.
  De laatste maanden lees ik ook wel verhalen van moeders die het vreselijk vinden om met hun baby thuis te blijven . Een nieuwe trend? Ik word er behoorlijk kriegelig van.

  • Da's best kort door de bocht: als je ook zelf ook iets wil regel je met je partner of krijg je geen kinderen. Niet voor iedereen is het leven zo maakbaar. Daarnaast kan het ook goed zijn voor kinderen om ambitieuze ouders te hebben, die iets bereiken waar ze hard voor werken. Natuurlijk vereist dat een goede samenwerking thuis of met een andere achterban/netwerk, maar kinderen hoeven niet 24/7 in de armen van hun eigen moeder/vader te liggen om te weten dat er van hen gehouden wordt.
   Ik zou inderdaad niet 24/7 thuis willen zijn, hoeveel ik ook van de kinderen hou. Zij hebben hun eigen ding op KDV/school en bij eventuele opvang en ik ben een deel van de week lekker aan het werk.
   En als ik thuis ben, dan geniet ik enorm van ze.
   Ik denk zelfs dat ze mij ook spuugzat zouden worden als ik de hele dag om hen heen zou hangen. Ik ben altijd bereikbaar voor hen, maar niet altijd beschikbaar, tenzij nood. Dan ben ik direct beschikbaar.

 3. Ik vond de moeder irritant maar los daarvan vond ik het voornamelijk heel knap hoe er tijdens de hele film een bepaalde spanning voelbaar is om uiteindelijk nooit een hoogtepunt te bereiken.

 4. ha Nicole,

  grappig... ik had precies hetzelfde.
  Ik ging eigenlijk voor de actrice: die vind ik zo goed.
  Maar het irriteerde me alleen maar.
  En het einde ook.

  Nou ja... zo zie je maar... iets krijgt vijf sterren, maar niet van ons!

  Groetjes!

 5. Dat gebeurt me regelmatig, dat een volop geprezen film of boek mij helemaal niks doet. En inderdaad ook dat ik het helemaal niet snap. Soms neem ik dan de moeite om me er eens wat beter in te verdiepen, maar soms heb ik daar ook helemaal geen zin in

 6. Ik vond het een bijzondere film. Idd niet een geijkt Hollywood-verhaal, maar een diepere laag. Daarnaast ben ik ook wel fan van Olivia Colman, dus ik wilde 'm graag zien.
  Ik snap wel dat het soms wat context vraagt, maar dat is met goede literatuur niet anders.

 7. Ik vond het een feest om naar Olivia Colman in deze rol te kijken, wat is zij een fantastische actrice! En inderdaad, er gebeuren geen dingen in de film waarvan meteen op het puntje van je stoel gaat zitten van de spanning, maar juist omdat het zo rustig voort lijkt te kabbelen allemaal vond ik de film des te mooier. Geen film voor de bioscoop overigens, maar wel heerlijk op de bank voor de tv.

 8. Ik ben ook wel fan van Olivia, vooral van Broadchurch.
  Heb deze film nog niet gezien want we hebben geen Netflix, anders zou ik zeker kijken.

  Ik heb geen kinderen dus kan er niet veel over zeggen. Ik denk dat de gulden middenweg zoals bij alles het beste is. Dus niet je hele leven 'opofferen' maar ook niet alleen voor jezelf kiezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder