Technische problemen op Huisvlijt – update!

technische problemen huisvlijt

Naar aanleiding van mijn blogpost van vorige week over eventuele technische problemen op Huisvlijt heb ik een aantal dingen aangepast.

Hieronder een samenvatting van de technische problemen op Huisvlijt!

Technische problemen op Huisvlijt

 1. Telkens opnieuw je naam en adres moeten intypen als je wilt reageren.
 2. Rare teksten en woorden in blogposts die de tekst onbegrijpelijk maken.
 3. Om de haverklap het verzoek krijgen om cookies te accepteren.

Het is me gelukt om het zo in te stellen dat je nu kunt reageren met je WordPress profiel als je dat hebt. Dat maakt reageren makkelijker, en je krijgt een leuk fotootje van jezelf of je blog te zien bij je reactie. Daarnaast heb ik het zo ingesteld dat het verzoek om cookies te accepteren minder vaak ‘op-popt’.

Van de regen in de drup

Maar vervolgens leidden deze oplossingen tot een nieuw probleem:

Elke keer iemand een reactie achterliet op Huisvlijt kwam er ineens een popup met het verzoek om cookies te accepteren.

Zo gaat het vaak in het leven: je lost het ene probleem op en krijgt er een nieuw probleem voor terug.

Nadat ik hulp had ingeroepen is ook dit probleem opgelost als het goed is.

Rare teksten op Huisvlijt

Wat betreft de onbegrijpelijke teksten op Huisvlijt: er is mij verzekerd dat dit helaas niets is dat ík kan oplossen. De oorzaak hiervan ligt aan de browser/computer van de bezoeker.

Zijn er nu nog technische problemen?

Dit brengt me tot de volgende vraag:

Zijn er nu nog mensen met technische problemen op Huisvlijt? Hebben de oplossingen nieuwe problemen veroorzaakt?

Ik hoop van niet, maar laat het me anders alsjeblieft weten in de comments.

Het ‘technische’ probleem van de advertenties op Huisvlijt

Mensen die de advertenties op Huisvlijt vervelend vinden verwijs ik graag naar deze toelichting. En mag ik opmerken:

Niet iedereen heeft de luxe om een blog zonder advertenties te hebben.

Tel je zegeningen als je het je kunt veroorloven om een blog zonder advertenties te hebben, maar veroordeel aub collega bloggers niet als ze de inkomsten nodig hebben voor hun gezin.reclame op huisvlijt

Similar Posts

18 Comments

 1. Reclame dat is nodig, dat snap ik volkomen. Fijn aan de zijkant of boven of onder je tekst, maar dat er tussen de titel en de korte blog van vandaag 7! advertenties moeten staan dat maakt je blog gewoon niet te lezen. En zonder lezers heb je ook niets aan die reclames toch? Er lijkt nu om de regel een reclame te staan.

  Soms lijkt de tekst die je schrijft bij de advertentie te horen, soms ook niet, het is gewoon niet goed opgezet nu.
  In totaal zie ik in dit korte blog 13 verschillende advertentie plekken, die als ik heen en weer scrol ook nog eens steeds veranderen, de ene keer dit bedrijf, de andere keer dat bedrijf, het leest gewoon niet fijn meer.

 2. Kan altijd gewoon reageren en ach die advertenties neem ik er maar bij. Maar het kan misschen wel wat problemen geven voor hen die met een iphone je blog zullen bezoeken. Ik gebruik slechts mijn laptop.

 3. Ik ondervind geen problemen. En idd: ad- blocker is de uitkomst als je geen reclames wilt zien!! Het stelt niks voor om op je telefoon te zetten, maar her voorkomt ergenis over de advertenties.
  @Nicole: goed dat je het onder de aandacht brengt, niet iedereen blogt voor de hobby

 4. Ik heb weer problemen. Als ik klik op read more zie ik een leeg scherm. Ik moet dan op comment drukken om de blog te zien

 5. Ik heb eigenlijk nooit geen problemen gehad met reageren.
  Ben wel blij dat het scherm rustiger is geworden.
  Je aanpassingen werken prima, Hans

  @ Hartelijk dank voor de felicitatie.

 6. De nieuwe reageeroptie vind ik prettig. Hoef ik niet steeds mijn naam in te vullen;). Verder had ik al geen problemen. De cookies waren me ook opgevallen bij het plaatsen van een reactie, maar dat is nu inderdaad opgelost.

 7. Ik zit met hetzelfde probleem als Atie hierboven. Lees meer over dit bericht geeft een leeg scherm en ik klik dan op reacties en scroll terug. Ik werk in Chrome en moet altijd weer inloggen om een reactie te kunnen plaatsen

 8. ik had hier nooit last, maar nu dus wel. Krijg: ‘Nonce verification failed’,

  Een malle wordpress kreet. Eens kijken of het helpt als ik het wesitevakje leeglaat.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.