Reacties

Technische problemen op Huisvlijt - update! — 18 reacties

 1. Reclame dat is nodig, dat snap ik volkomen. Fijn aan de zijkant of boven of onder je tekst, maar dat er tussen de titel en de korte blog van vandaag 7! advertenties moeten staan dat maakt je blog gewoon niet te lezen. En zonder lezers heb je ook niets aan die reclames toch? Er lijkt nu om de regel een reclame te staan.

  Soms lijkt de tekst die je schrijft bij de advertentie te horen, soms ook niet, het is gewoon niet goed opgezet nu.
  In totaal zie ik in dit korte blog 13 verschillende advertentie plekken, die als ik heen en weer scrol ook nog eens steeds veranderen, de ene keer dit bedrijf, de andere keer dat bedrijf, het leest gewoon niet fijn meer.

 2. Kan altijd gewoon reageren en ach die advertenties neem ik er maar bij. Maar het kan misschen wel wat problemen geven voor hen die met een iphone je blog zullen bezoeken. Ik gebruik slechts mijn laptop.

 3. Ik ondervind geen problemen. En idd: ad- blocker is de uitkomst als je geen reclames wilt zien!! Het stelt niks voor om op je telefoon te zetten, maar her voorkomt ergenis over de advertenties.
  @Nicole: goed dat je het onder de aandacht brengt, niet iedereen blogt voor de hobby

 4. Ik heb eigenlijk nooit geen problemen gehad met reageren.
  Ben wel blij dat het scherm rustiger is geworden.
  Je aanpassingen werken prima, Hans

  @ Hartelijk dank voor de felicitatie.

 5. De nieuwe reageeroptie vind ik prettig. Hoef ik niet steeds mijn naam in te vullen;). Verder had ik al geen problemen. De cookies waren me ook opgevallen bij het plaatsen van een reactie, maar dat is nu inderdaad opgelost.

 6. Ik zit met hetzelfde probleem als Atie hierboven. Lees meer over dit bericht geeft een leeg scherm en ik klik dan op reacties en scroll terug. Ik werk in Chrome en moet altijd weer inloggen om een reactie te kunnen plaatsen

 7. ik had hier nooit last, maar nu dus wel. Krijg: 'Nonce verification failed',

  Een malle wordpress kreet. Eens kijken of het helpt als ik het wesitevakje leeglaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder